Over niet geclaimd prijzengeld Nederlandse loterijen

StaatslotenNiet geclaimd loterij-prijzengeld Nederlandse loterijen

U zult het haast niet geloven maar er blijft heel wat geld liggen, aan niet geclaimde loterij-prijzengeld bij de loterijen waar u losse loterij-loten kan kopen, zoals: de StaatsloterijMiljoenenspelLottoEurojackpot en Lucky Day.

In uw loterij-prijs of loterij-prijzen binnen 1 (één) jaar

Winnende loterij-loten kunnen verjaren, heeft u een loterij-prijs gewonnen op een loterij-lot, in dan uw prijs binnen 1 (één) jaar.

Wat gebeurd er met het niet uitgekeerde, niet geïnde loterij-prijzengel?

Bij de loterij de Staatsloterij wordt jaarlijks gemiddeld 5 miljoen euro (vijf miljoen euro) aan loterij-prijzengeld (Staatsloterij-prijzengeld) niet geclaimddit geld vloeit de staatskas (schatkist) in.

Bij de loterij de LottoEurojackpot en Lucky Day worden ook niet alle loterij-prijzen geïnddit geld gaat naar NOC*NSF. Mensen vergeten hun loterij-loten te controleren of doen niet de moeite kleine loterij-prijzen te innen.

Wat is uw bewijs van deelname bij het kopen van losse Postcode Loterij-loten? 

Bij de loterij de Nationale Postcode Loterij kan u ook in bepaalde tijden van het jaar met losse loterij-loten (Postcode-loten) meespelen, maar hierbij is uw afschrift uw bewijs van deelname en geeft u altijd uw Iban-banknummer en u uw gegevens op waardoor u nooit uw loterij-prijs verliest.

Het winnen van loterij-naturaprijzen (loterij-productprijzen) bij speciale loterij-acties

Moet ik mijn loterij-lot activeren als ik met een speciale loterij-actie mee doe? 

Het kan gebeuren dat u bij een loterij een loterij-naturaprijs (loterij-productprijs) of meerdere loterij-naturaprijzen (loterij-productprijzen) wint, het kan zijn dat het een loterij-naturaprijs (loterij-productprijs) is van een speciale loterij-actie die gereorganiseerd worden zoals bij de loterijen de  Staatsloterij, Miljoenenspel, de Lotto, Lucky Day of de VriendenLoterij.

Dit kan zowel een los loterij-lot of loterij-loten in de winkel, online los loterij-lot of loterij-loten, maar ook bij sommige loterijen d.m.v. een loterij-abonnement of loterij-abonnementen zijn (zoals bij de loterijen de Staatsloterij en het Miljoenenspel)…

U dient in de meeste gevallen uw loterij-lot te activeren om de betreffende loterij-naturaprijs (loterij-productprijs) of loterij-naturaprijzen (loterij-productprijzen) te winnen. Doet u dit niet maakt u geen kans.

Bij het invullen van verkeerde Iban-rekeningnummer en gegevens 

; wat te doen?

Doet u mee met de loterij of een loterij-actie van de betreffende loterij waar u apart uw gegevens dan wel Iban-rekeningnummer op moest geven en is de Iban-rekeningnummer of  zijn uw gegevens verkeerd.

(onder reconstructie)

Situaties bij het niet kunnen controleren en innen bij het winnen van loterij-prijs of loterij-prijzen 

Wat moet ik doen als ik mijn loterij-lot of loterij-loten verloren ben, gestolen of beschadigd zijn?

Het is weleens gebeurd dat er grote loterij-prijzen vielen op loterij-loten, maar die niet geïnd werden, grote zoekacties naar loterij-prijswinnaars, volop in de media en gekte.

Ook kan het gebeuren dat een loterij-lot verlorengestolen wordt of beschadigd is, waardoor u de loterij-prijs niet kan innen en/of het betreffende loterij-lot kan controleren.

Zit u in zo’n situatie? Informeer bij de betreffende loterij wat u moet doen.

Speel niet mee met losse loterij-lot of loterij-loten in de winkel

Het is daarom altijd verstandig om online mee te spelen, online een loterij-lot of loterij-loten te kopen of een loterij-abonnement of loterij-abonnementen te nemen.

Zo hoeft u niet te controleren of u wat heeft gewonnen, zo hoeft u doorgaans niet zelf uw loterij-prijs of loterij-prijzen te innen, zie ook: prijzen innen bij de loterij.

Gewonnen bedragen worden (doorgaans) automatisch gestort. Wel zo veilig, makkelijk en plezierig. Zo kan u nooit een (groot) gewonnen loterij-prijs verliezen.

Als u meespeelt met de loterijen de Nationale Postcode LoterijBankGiro Loterij en de Vriendenloterij speelt u doorgaans altijd mee met een loterij-abonnement en zijn uw gegevens bij hen bekend, zo hoeft u uw loterij-lot of loterij-loten niet zelf te controleren en uw loterij-prijs of loterij-prijzen te innen.

Koop online uw loterij-loten!

Koop altijd online uw loterij-loten gemakkelijk en veilig, wilt u meer informatie zie onze hoofdpagina van deze website, maar zie ook de koppen van de betreffende loterijen op deze site.

[adrotate banner=”35″]

[adrotate banner=”36″]

[adrotate banner=”37″]

[adrotate banner=”38″]

[adrotate banner=”39″]

 

Scroll to Top