Speelwijze Lotto

De Lotto; Lotto-speelwijze, Lotto-spelregels en het Lotto-prijzenpot

Wat is de hoogste Lotto-prijs, Lotto-jackpot dat u kan winnen, bij de Lotto?

Bij de loterij de Lotto geldt hoe meer balletjes loterij-getallen (Lotto-getallen) overeenkomen met de getrokken ballen loterij-getallen (Lotto-getallen) hoe hoger de loterij-prijs (Lotto-prijs). 

Er zijn 9 (negen) loterij-prijscategorieën (Lotto-prijscategorieën), met vaste loterij-geldprijzen (Lotto-geldprijzen), met o.a. loterij-geldprijzen (Lotto-geldprijzen) als 100 duizend euro (honderdduizend euro) (100.000 ) en de loterij-hoofdprijs (Lotto-hoofdprijs) van 1 miljoen euro (een miljoen euro) (€1.000.000), als u alle ballen loterij-getallen (Lotto-getallen) goed heeft.

Heeft u daarbij ook de loterij-jackpot-kleur (Lotto-jackpot-kleur) goed dan wint u de loterij-jackpot (Lotto-jackpot), van minimaal 7,5 miljoen euro (zeven-en-een-half miljoen euro) (€7.500.000).

Meerdere Lotto-prijswinnaars met één Lotto-lotnummer bij de Lotto

Bij de loterij de Lotto kunnen er met 1 (één) loterij-lotnummer (Lotto-lotnummermeerdere loterij-prijswinnaars (Lotto-prijswinnaars) zijn, loterij-geldprijzen (Lotto-geldprijzen) van 100 duizend euro (honderdduizend euro) (100.000 ), 1 miljoen euro (een miljoen euro) (€1.000.000) en de loterij-jackpot (Lotto-jackpot) kunnen worden gedeeld als er meer loterij-deelnemers (Lotto-deelnemers) zijn met het zelfde loterij-lotnummer (Lotto-lotnummer), waar de loterij-prijs (Lotto-prijs) op is gevallen.

Het Lotto-spel Lotto Cijferspel van de Lotto; Lotto Cijferspel-speelwijze, Lotto Cijferspel-spelregels en hoogst te winnen Lotto Cijferspel-prijs

Naast het reguliere loterij-spel van de loterij de Lotto (Lotto-spel), kan u bij de loterij de lotto ook op een loterij-lot (Lotto-lot) voor 1 (één) euro extra, meedoen met het loterij-spel (Lotto-spel) Lotto Cijferspel een extra loterij-trekking (Lotto-trekking) van de loterij de Lotto naast de reguliere loterij-trekking (Lotto-trekking).

U krijgt dan een cijferreeks, van 6 (zes) loterij-getallen (Lotto-getallen), er zijn 6 (zes) loterij-prijscategorieën (Lotto Cijferspel-prijscategorieën).

De hoogst te winnen loterij-prijs (Lotto Cijferspel-prijs) bij het extra loterij-spel (Lotto-spel) Lotto Cijferspel, is 200 duizend euro (tweehonderdduizend euro) (200.000).

Scroll to Top