Australische loterijen

Australie organiseert diverse loterijen zoals de OZ Powerball en de OZ lotto. Elke keer dat u meespeelt met een Australische loterij helpt u een belangrijke rol te spelen bij het ondersteunen en inspireren van de Australische gemeenschappen. Net zoals in Nederland vloeit een groot gedeelte van de inkomsten terug naar de staat voor maatschappelijke projecten.

De Lott is de officiële instantie loterijen van Australië verenigt door Tatts (Tattersall’s Sweeps Pty Ltd), Tatts NT (Tatts NT Lotteries Pty Ltd), NSW Lotteries (NSW Lotteries Corporation Pty Ltd), Golden Casket (Golden Casket Lottery Corporation Limited) en SA Lotteries (Tatts Lotteries SA Pty Ltd) onder één vlag.

Meer informatie op https://australiaslotteries.com/

Powerball OZ australie

Powerball heeft het record voor het uitbetalen van de grootste loterijprijs van Australië, met een jackpot die snel kan oplopen tot in de negen cijfers. Het heeft ook acht andere prijsdivisies, dus je hoeft alleen maar twee hoofdgetallen plus de Powerball te matchen om te winnen. Powerball wordt getrokken uit 2 vaten. 7 nummers worden getrokken uit het hoofdvat (genummerd van 1 tot 35) en 1 Powerball-nummer wordt getrokken uit het Powerball-bonusvat (genummerd van 1 tot 20).
Er zijn 9 prijsdivisies in Powerball. Je kunt een prijs winnen met slechts 2 winnende nummers plus het Powerball-nummer in één spel. Om de jackpot (divisie 1) te winnen, moet je inzending alle 7 winnende nummers plus het Powerball-nummer in één spel matchen.

Met een minimale divisie van één prijzenpot van $ 3 miljoen elke donderdagavond en jackpots tot $ 150 miljoen of meer, zou Powerball je de vrijheid kunnen geven om volgens je eigen regels te spelen. Powerball sluit elke donderdagavond om 19.30 uur (AEST).

Monday Lotto

Monday Lotto, voor het eerst gelanceerd in New South Wales in 1979, is nu het nationale spel met een vaste prijs van $ 1 miljoen voor maximaal vier winnaars. Naast de jackpot zijn er vijf andere prijscategorieën en tal van regelmatige speciale promoties.

Kies zes getallen van 1 tot 45
Jackpot van $ 1 miljoen per winnaar als er maximaal vier winnaars zijn
Zes verschillende manieren om te winnen
Verdubbel je winst en vier Cashcade

Wednesday lotto

De Wednesday-versie van het spel, geïntroduceerd in 1994 als add-on voor Monday Lotto, wordt op precies dezelfde manier gespeeld. U kunt $ 1 miljoen winnen als u alle zes de hoofdnummers combineert, evenals de Cashcade Celebrations en Double Your Win-trekkingen.

Het werkt hetzelfde als Monday Lotto
$ 4 miljoen wordt gelijk verdeeld als er meer dan vier winnaars zijn.
Verschillende manieren om te spelen
Promoties verhogen de waarde van niet-jackpotprijzen

Saturday Lotto

Saturday Lotto, ook wel bekend als TattsLotto, Gold Lotto of X Lotto, afhankelijk van waar je bent in Australië, heeft elke week een gegarandeerde jackpot van $5 miljoen. Superdraws en Megadraws verhogen de jackpot tot veel grotere bedragen.
Kies zes nummers uit 45
Minimale jackpot van $ 5 miljoen
Drie of meer nummers om een ​​prijs te winnen

Oz Lotto

De Oz Lotto-jackpot begint bij $ 2 miljoen en groeit totdat hij wordt gewonnen. Het is bekend dat de jackpot zelfs meer dan 100 miljoen dollar bedroeg! Er zijn in totaal zeven prijscategorieën in het spel, dat sinds de start in 1994 grote winnaars heeft voortgebracht.
Trekkingen vinden elke dinsdagavond plaats
Kies zeven getallen van 1 tot 45
Geen jackpotlimiet betekent dat de Divisie 1-prijs meer dan $ 100 miljoen bedraagt.
Zeven prijsklassen

Set4life

Het enige lijfrentespel van Australië geeft je de kans om 20 jaar lang $ 20.000 per maand te winnen als je alle hoofdnummers wint. Je wordt zelfs een jaar lang maandelijks uitbetaald in The Division 2. De trekkingen vinden elke dag van de week plaats.
Kies zeven getallen van 1 tot 44
Teken elke avond om 21.00 uur
Divisie 1 biedt een gegarandeerd inkomen in plaats van een eenmalige uitbetaling
In totaal acht prijscategorieën

Super66

Het spel Super 66, dat overal wordt gespeeld behalve in New South Wales en het Australian Capital Territory, houdt in dat zes getallen van 0 tot 9 in de juiste volgorde worden gezet. De hoofdprijs begint bij $ 16.666 en gaat omhoog totdat je hem wint.

Superjackpots en megajackpots

Super Jackpot en Mega Jackpot zijn twee Lucky Lottery-spellen in loterijstijl. Er zijn duizenden gegarandeerde prijzen in elke trekking, evenals een jackpot die van trekking tot trekking kan groeien. De Mega Jackpot loopt op tot tientallen miljoenen.

Scroll to Top