Prijzen Staatsloterij

Over de Staatsloterij-prijzen bij de loterij de Staatsloterij

staatsloterij

Een aantal Staatsloterij-prijzen en over het winnen van een aantal Staatsloterij-prijzen, zullen wij hier bespreken:

Staatsloterij-prijzenpakket

Het Staatsloterij-prijzenpakket en de voorwaarden van de extra (specialeStaatsloterij-trekkingen kan u vinden op de website van de loterij de Staatsloterij.

Dit kan nog weleens per jaar veranderen, bijvoorbeeld bij de Staatsloterij-trekking, de Oudejaarstrekking, gaat het Staatsloterij-prijzenpakket van de Staatsloterij-hoofdprijs er gegarandeerd uit, wat er gebeurd als een Staatsloterij-geldprijs op één half Staatslot valt, gaat het naar de Staatsloterij-jackpot van de volgende Staatsloterij-trekking of wordt het verdeeld in bijvoorbeeld 15 (vijftien) Staatsloterij-prijzen van 1 miljoen euro (één miljoen euro) (€1.000.000)  ?… Maar zo ook bij de andere speciale Staatsloterij-trekkingen.

Wat bepaald bij de reguliere maandelijkse en speciale Staatsloterij-trekkingen dat u een Staatsloterij-prijs heeft?

Bij de gewone Staatsloterij Staatsloterij-trekking bij de 12 (twaalf) maandelijkse en de 4 (vier) extra (speciale) Staatsloterij-trekkingen, zonder het Staatsloterij-spel Staatsloterij-XL-spel optie is het dat de 2 (twee) letters en 5 (vijf) cijfers bepalen of u Staatsloterij-prijs heeft. De laatste eindcijfer of eindcijfers bepalen hierbij of u een Staatsloterij-prijs heeft.

Wat bepaald bij het Staatsloterij-spel de Staatsloterij-XL-spel optie dat u een Staatsloterij-prijs heeft?

Bij het Staatsloterij-spel Staatsloterij-XL-spel optie is het ook dat de 2 (twee) letters en 5 (vijf) cijfers bepalen of u een Staatsloterij-prijs heeft. Echter hierbij bepalen de begincijfer of begincijfers bepalen of u een Staatsloterij-prijs heeft.

Wat wint u bij de reguliere maandelijkse Staatsloterij-trekking als u 2 letters en 6 cijfers goed heeft?

Heeft u alle 2 (twee) de letters en 5 (vijf) cijfers goed dan wint u bij de reguliere Staatsloterij-trekking, maximaal 1 miljoen euro (een miljoen euro) (€1.000.000).

Wat wint u bij de speciale Staatsloterij-trekkingen als u 2 letters en 6 cijfers goed heeft?

Bij de 4 (vier) extra (speciale) feestelijke Staatsloterij-trekkingen, zijn de hoogst te winnen Staatsloterij-prijzen op de 2 (twee) letters en 5 (vijf) cijfers anders (behalve bij de Staatsloterij-trekking) de Oudejaarsloterij daar kan u ook naast de Staatsloterij-hoofdprijs 1 miljoen euro (een miljoen euro) (€1.000.000) winnen.

Wat wint u bij de extra Staatsloterij-spel Staatsloterij XL-spel optie als u de 2 letters en 6 cijfers goed heeft?

De maximaal te winnen Staatsloterij-prijs op de 2 (twee) letters en 6 (zes) cijfers is 1 miljoen euro (een miljoen euro) (€1.000.000).

Wat is de Staatsloterij-jackpot en wat bepaald dat die valt?

Of de Staatsloterij jackpot bij de 12 (twaalf) reguliere maandelijkse Staatsloterij-trekkingen valt, wordt bepaald door een aparte Staatsloterij-trekking.

De Staatsloterij-jackpot valt altijd bij de 7e (zevende) Staatsloterij-trekking gegarandeerd. Er worden 7 (zeven) ballen per Staatsloterij-trekking getrokken, met 6 (zes) blauwe en 1 (één) groene bal. Bij de groene bal valt de Staatsloterij-jackpot, pakt die de blauwe bal valt de loterij-jackpot (Staatsloterij-jackpot) niet, deze blauwe bal gaat eruit. Waardoor de kans bij de volgende Staatsloterij-trekking 1 op 6 (één op zes) is.

Wat bepaald de hoogte van de Staatsloterij-jackpot?

De hoogte en verhoging van de Staatsloterij-jackpot per Staatsloterij-trekking, is afhankelijk van het aantal verkochte Staatsloten.

Welke Staatsloten kan ik bij de Staatsloterij verkrijgen?

U kan bij de Staatsloterij 1/5 (één vijfde), 1/2 (halve) en hele Staatsloten verkrijgen. Bij de 12 (twaalf) reguliere Staatsloterij-trekkingen en de Staatsloterij-trekking de Koningstrekking kan u met 1/5 (één vijfde) Staatsloten en hele Staatsloten mee spelen; bij de loterij-trekking (Staatsloterij-trekking), de Oranjetrekking kan u met 1/2 (halve) Staatsloten en hele Staatsloten meespelen; bij de Staatsloterij-trekking, de Gelukstrekking kan u met 1/2 (halve) en hele Staatsloten meespelen en bij de Staatsloterij-trekking, de Oudejaarstrekking ook met 1/2 (halve) en hele Staatsloten meespelen.

 

Scroll naar boven