Mega Millions loterij vanuit Nederland spelen

Wil je graag meespelen met een van de grootste loterijen uit Amerika genaamd de Mega Millions? Dat is mogelijk vanuit de Mega Millions in Nederland kun je online loten kopen voor de Mega Millions loterij uit Amerika.

Koop online een lot

(de kosten bedragen € 5,50 per rij, minimale afname is 3 rijen)

Wat is de Mega Millions USA?

De Mega millions is naast de Powerball in Amerika de grootste en populairste lotto spel van de Verenigde Staten.

Mega Millions is een loterijspel met meerdere staten met MEGA-jackpots en MEGA-plezier. Je kunt Mega Millions spelen in 44 staten in Amerika plus het District of Columbia en de Amerikaanse Maagdeneilanden; een totaal van 46 rechtsgebieden. Miljoenen mensen spelen twee wekelijks met deze populaire loterij. Zij kunnen jackpots sneller naar nog hogere niveaus rollen. Jackpots beginnen bij $ 40 miljoen. Je kiest zes nummers en er zijn negen spannende manieren om te winnen in het spel.

Hoe speel ik mee met de Mega Millions vanuit Nederland in 2022?

Gebruik bovenstaande link en open een account bij thelotter. Vervolgens kun je 5 cijfers kiezen tussen 1 en 70 en een mega ball van 25. Kies handmatig uw Mega Millions-nummer of kies voor een quick pick. Match 5 + 1 om een multi-miljonair voor de Amerikaanse loterij te worden en win een gegarandeerde $ 1.000.000.