Mega Millions loterij vanuit Nederland spelen

Wil je graag meespelen met een van de grootste loterijen uit Amerika genaamd de Mega Millions? Dat is mogelijk vanuit de Mega Millions in Nederland kun je online loten kopen voor de Mega Millions loterij uit Amerika.

(de kosten bedragen € 5,50 per rij, minimale afname is 3 rijen)

Wat is de Mega Millions USA?

De Mega millions is naast de Powerball in Amerika de grootste en populairste lotto spel van de Verenigde Staten.

Mega Millions is een loterijspel met meerdere staten met MEGA-jackpots en MEGA-plezier. Je kunt Mega Millions spelen in 44 staten in Amerika plus het District of Columbia en de Amerikaanse Maagdeneilanden; een totaal van 46 rechtsgebieden. Miljoenen mensen spelen twee wekelijks met deze populaire loterij. Zij kunnen jackpots sneller naar nog hogere niveaus rollen. Jackpots beginnen bij $ 40 miljoen. Je kiest zes nummers en er zijn negen spannende manieren om te winnen in het spel.

Hoe speel ik mee met de Mega Millions vanuit Nederland in 2023?

Gebruik bovenstaande link en open een account bij thelotter. Vervolgens kun je 5 cijfers kiezen tussen 1 en 70 en een mega ball van 25. Kies handmatig uw Mega Millions-nummer of kies voor een quick pick. Match 5 + 1 om een multi-miljonair voor de Amerikaanse loterij te worden en win een gegarandeerde $ 1.000.000.

Jackpot Mega Miljoenen
De jackpot voor deze Amerikaanse loterij begint altijd bij minimaal $ 15 miljoen. Dit is bijvoorbeeld €10 miljoen meer dan de jackpot van Eurojackpot. Net als bij andere loterijen, rolt de jackpot over als er geen winst is. Het op deze manier gewonnen geldbedrag kan erg groot zijn.

De hoogste jackpot ooit is $ 648 miljoen. De prijs wordt gewonnen door twee deelnemers die het bedrag gelijk mogen verdelen. Deze enorme prijs viel in 2013. In de loop der jaren zijn er enorme prijzen in de honderden miljoenen dollars uitgereikt.

Mega miljoen trekking
Er zijn twee trekkingen per week. Een op dinsdag en een op vrijdag. Dit maakt het natuurlijk extra leuk omdat er veel geloot wordt. De prijzen voor deze trekkingen zijn hoog, aangezien deze Amerikaanse loterij bestaat uit bijna 50 verschillende loterijpartnerschappen uit de hele Verenigde Staten. Samen met Powerball is het de grootste loterij ter wereld.

Wat is de hoogste Mega Millions-jackpot ooit?

Een gelukkige man uit South Carolina, VS, pakte het winnende ticket en won een hoofdprijs van 1,6 miljard dollar (ongeveer 1,4 miljard euro).

Trouwens, de winnaar van de Mega Millions-jackpot heeft de keuze: krijg het totale prijzengeld voor 29 jaar, of krijg 900 miljoen in één keer. Wie ervoor kiest om voor de lange termijn te beleggen en prijzen in batches te verzamelen, zal zich geen arme sloddervos voelen. Dat vertaalt zich in ongeveer $ 50 miljoen aan jaarlijkse inkomsten, wat een behoorlijk voordeel is. Een deel daarvan belandt natuurlijk in de zakken van de Belastingdienst.

De kans om de jackpot te winnen is 1 op 320 miljoen

Met andere woorden, de kans om de jackpot daadwerkelijk te winnen is nul. De Mega Millions-loterij was sinds afgelopen juli niet meer gewonnen, dus tot gisteravond. Nu de jackpot weg was, werd het oude Powerball-record uit 2016 meteen uitgeschakeld. De jackpot van de loterij was toen 1,38 miljard euro.