Speelwijze Staatsloterij

De Staatsloterij; Staatsloterij-speelwijze, Staatsloterij-spelregels en het Staatsloterij-prijzenpakket

staatsloterij

Wat zijn de hoogst te winnen Staatsloterij-prijzen dat u kan winnen?

De hoogst te winnen loterij-prijs is de Staatsloterij-jackpot deze is minimaal 7,5 miljoen euro (zeven-en-een-half miljoen euro) (€7.500.000). De Staatsloterij-jackpot gaat er bij de 7e (zevende) reguliere-staatsloterijtrekking (van de de 12 (twaalf) maandelijkse Staatsloterij-trekkingen) er gegarandeerd uit.

Zie op onze hoofdpagina hoe hoog de huidige Staatsloterij-jackpot staat.

Maar ook maakt u bij de maandelijkse Staatsloterij-trekkingen o.a. kans op de Staatsloterij-hoofdprijs van 1 miljoen euro (één miljoen euro) (€1.000.000), bij het Staatsloterij-spel Staatsloterij-XL-spel optie maakt u tevens extra kans op 1 miljoen euro (een miljoen euro) (€1.000.000).

De hoogst te winnen Staatsloterij-prijzen bij de extra (speciale) Staatsloterij-trekkingen van de Staatsloterij zijn anders. Verder zijn er bij de reguliere maandelijkse Staatsloterij-trekkingen ook nog Staatsloterij-geldprijzen van 5 (vijf) keer 100 duizend (honderdduizend euro) (€100.000) en 10 (tien) keer 10 duizend euro (tienduizend euro) (€10.000).

Over de maandelijkse en speciale Staatsloterij-trekkingen 

Er zijn 12 (twaalf) maandelijkse reguliere- en 4 (vier) extra (speciale) feestelijke Staatsloterij-trekkingen. Meer informatie over de speciale Staatsloterij-trekkingen vind u op de website van de loterij de Staatsloterij.

De maandelijkse reguliere Staatsloterij-trekkingen heeft 12 (twaalf) Staatsloterij-prijscategorieën en de Staatsloterij-prijscategorieën 4 (vier) extra (speciale) feestelijke Staatsloterij-trekkingen zijn anders.

Wanneer de extra (speciale) feestelijke Staatsloterij-trekkingen plaats gaan vinden, plaats vinden en/of bekend zijn (zullen wij het zo nodig plaatsen op deze website) kan u deze volgen en vinden op onze website onder: Staatsloterij acties, daar vind u tevens o.a. het Staatsloterij-prijzenpakket, Staatsloterij-prijscategorieën, maar ook huidige Staatsloterij-acties.

De extra Staatsloterij-spel de Staatsloterij-XL-spel optie

U heeft bij de 12 (twaalf) maandelijkse Staatsloterij-trekkingen de keuze mee te spelen, met het Staatsloterij-spel Staatsloterij-XL-spel optie, waarmee u extra kans maakt op vele grote Staatsloterij-geldprijzen, waaronder 5 (vijf) keer 100 duizend euro (honderdduizend euro) (€100.000 euro) en 1x (één keer) de Staatsloterij-hoofdprijs van 1 miljoen euro (een miljoen euro) (€1.000.000).

Het Staatsloterij-spel de Staatsloterij-XL-spel is een maandelijkse additionele 2e (tweede) Staatsloterij-trekking, op de zelfde dag van de standaard maandelijkse Staatsloterij-trekking. Het Staatsloterij-spel de Staatsloterij-XL-spel optie kan u op uw Staatslot of Staatsloten nemen (kopen).

Wanneer vinden de maandelijkse Staatsloterij-trekkingen en speciale Staatsloterij-trekkingen plaats?

De maandelijkse Staatsloterij-trekkingen van de Staatsloterij vinden plaats op de 10e (tiende) van de maand.

Naast de 12 (twaalf) maandelijkse Staatsloterij-trekkingen die de Staatsloterij houdt, zijn er ook 4 (vier) extra (speciale) Staatsloterij-trekkingen: de Koningstrekking (27 april (zevenentwintig april)), de Oranjetrekking, de Gelukstrekking en de Oudejaarstrekking (31 december (eenendertig december)). Deze Staatsloterij-trekkingen zullen op andere data gehouden worden.

De Staatsloterij-trekkingsuitslagen zijn op dezelfde dag van de Staatsloterij-trekking bekend. Met een ander Staatsloterij-prijzenpakket en ander soort Staatsloten.

Het Staatsloterij-spel de Staatsloterij Groepsspelen

U kan ook sinds 2011 (tweeduizend elf) meespelen met het Staatsloterij-spel Staatsloterij Groepsspelen op de website, u maakt dan met uw club, collega’s, vrienden of familie kans samen mooie Staatsloterij-prijzen te winnen, de gewonnen Staatsloterij-prijzen op de gekochte loterij-loten (Staatsloten) worden dan evenredig over alle Staatsloterij-Groep-spelers in de groep verdeelt.

Meespelen in een groep kan al vanaf 7,50 euro (zeven euro vijftig) (€7,50) per Staatsloterij-deelnemer, per Staatsloterij-trekking.

Het online aanmaken van een groep gebeurd door de zogenaamde “captain” de eerste persoon die een groep aanmaakt, op de website van de loterij de Staatsloterij voor het Staatsloterij-spel Staatsloterij-Groepsspelen. Hij of zij is de beheerder van de groep, maakt dan ook de groep aan en kan daarbij andere mensen uitnodigen om mee te spelen.

Welk Staatsloterij-prijzenpot heeft de Staatsloterij in 2014?

In 2014 (tweeduizend veertien) zal de Staatsloterij een Staatsloterij-prijzenpot van 430 miljoen euro (vierhonderddertig miljoen euro) (€430.000.000) uitkeren.

Scroll to Top