Speelwijze VriendenLoterij

VriendenLoterij; VriendenLoterij-speelwijze, VriendenLoterij-spelregels en het VriendenLoterij-prijzenpakket

Meer VriendenLoterij-prijswinnaars op een VriendenLoterij-lotnummer, VriendenLoterij-geldprijzen boven de 10 duizend euro worden gedeeld. 

Bij de loterij de VriendenLoterij kunnen er met een VriendenLoterij-lotnummer meerdere VriendenLoterij-prijswinnaars zijn.

VriendenLoterij-prijzen boven de 10 duizend euro (tienduizend euro) (€10.000) deelt u als er meerdere VriendenLoterij-prijswinnaars zijn met de zelfde cijfercombinatie VriendenLoterij-lotnummer.

VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen) zoals Auto’s bij de VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot) uitgesloten.

Er zijn wekelijkse, maandelijkse en in bepaalde periodes van het jaar VriendenLoterij-acties, VriendenLoterij-prijsuitreikingen van VriendenLoterij-prijzen die worden verloot:

De wekelijkse VriendenLoterij-prijs; de VriendenLoterij Bingospel (Bingo) en de VriendenLoterij Belspel 

Bij de wekelijkse VriendenLoterij-spel de VriendenLoterij Bingospel (Bingo), waar u vele VriendenLoterij-prijzen kan winnen waaronder vele VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen), maar ook VriendenLoterij-geldprijzen.

Niks gewonnen met het VriendenLoterij-spel VriendenLoterij Bingospel (Bingo)? Met de VriendenLoterij-spel de VriendenLoterij Belspel maakt u nog extra kans op een VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij Belprijs, door te bellen.

Deze VriendenLoterij-prijs bestaat uit een VriendenLoterij-naturaprijs (VriendenLoterij-productprijs).

De maandelijkse VriendenLoterij-prijs; de VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot) en de VriendenLoterij-geldprijzen van 100 duizend euro (honderdduizend euro) (€100.000), 25 duizend euro (vijfentwintig duizend euro (€25.000) en 10 duizend euro (tienduizend euro) (€10.000).

Maar ook en meer kleinere VriendenLoterij-geldprijzen en VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen) zoals loterij-speelprijs, gratis gewonnen VriendenLoterij-lot, dagje uit of VriendenLoterij-prijs naar keuze (VriendenLoterij Keuze-prijzen), VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen) bestaan voornamelijk uit luxe arrangementen, luxe cadeau’s en auto’s). 

Is uw VriendenLoterij-geldprijs hoger dan 10 duizend euro (tienduizend euro) (€10.000) dan deelt u deze als er meerdere VriendenLoterij-prijswinnaars zijn.

Maar ook de VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot) elke maand.

De VriendenLoterij-geldprijzen en de VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot) worden alleen uitgekeerd als deze op een cijferbombinatie (VriendenLoterij-lotnummer) valt die meespeelt met de loterij de VriendenLoterij.

De VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij Hoofdprijs 

De grootste te winnen loterij-prijs is de VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij Hoofdprijs van 2  miljoen euro (twee miljoen euro) (€2.000.000), deze valt minimaal 1x (één keer) per jaar (deze VriendenLoterij-geldprijs) deelt u als er meerdere VriendenLoterij-prijswinnaars zijn, met de zelfde cijfercombinatie (VriendenLoterij-lotnummer). 

Het VriendenLoterij-TV-show Lingo

Maar ook is er het VriendenLoterij-TV-show VriendenLoterij Lingo (wordt niet het gehele jaar uitgezonden, alleen in het uitzendseizoen), maakt u kans op VriendenLoterij-prijzen.

Speciale VriendenLoterij-trekkingen en VriendenLoterij-acties bij de VriendenLoterij

Naast de 12 reguliere VriendenLoterij-trekkingen zijn er ook 2 (twee) extra (speciale) VriendenLoterij-trekkingen. Meer informatie vind u op de website van de loterij de VriendenLoterij. 

Als de speciale VriendenLoterij-trekkingen en VriendenLoterij-acties plaats gaan vinden, plaats vinden of/of bekend zijn (zullen wij dit zo nodig plaatsen op deze website) kan u deze volgen en vinden op onze website zie: VriendenLoterij acties, daar vindt u tevens meer informatie o.a. het VriendenLoterij-prijzenpakket.

Scroll to Top