Trekkingsuitslagen Nationale Postcode Loterij

[adrotate banner=”41″]

Nationale Postcode Loterij trekkingsuitslagen

De loterij-trekkingsuitslagen (Nationale Postcode Loterij-trekkingsuitslagen) zijn niet op dezelfde dag van de loterij-trekking (Nationale Postcode Loterij-trekking), loterij-trekkingsuitslagen (Nationale Postcode Loterij-trekking) worden later bekend gemaakt.

Loterij-trekkingen (Nationale Postcode Loterij-trekkingen) zijn op het einde van de maand. De loterij-uitslagen (Nationale Postcode Loterij-uitslagen) van de loterij-trekkingen (Nationale Postcode Loterij-trekkingen) zijn bekend elke 5e (vijfde) van de maand.

De loterij-trekkingen (Nationale Postcode Loterij-trekkingen) worden bekend gemaakt bij: NOS-Teletekstpagina 551 (vijfhonderdeneenenvijftig), het internet (op de website van de loterij de Nationale Postcode Loterij) en in de krant de Telegraaf.

Wanneer de 5e (vijfde) dag van de maand op een zondag valt, dan staan de loterij-trekkingsuitslagen de 6e (zesde) dag van de maand in de Telegraaf. 

De loterij-prijzen van de loterij-TV-programma (Nationale Postcode Loterij Loterij-TV-show) Nationale Postcode Loterij Miljoenenjacht, zijn voor loterij-thuiswinnaars (Postcode Loterij Miljoenenjacht-thuiswinnaars) natuurlijk meteen live te zien en ook voor alle loterij-deelnemers (Postcode Loterij-deelnemers) in het TV-spel.

Dit zelfde geldt ook voor alle andere de loterij-TV-programma’s (Nationale Postcode Loterij-TV-shows) van de loterij de Nationale Postcode Loterij: Nationale Postcode Loterij Beat the Crowd en Nationale Postcode Loterij 1 tegen 100 (1 (één) tegen honderd).

 

Scroll to Top