Trekkingsuitslagen Lucky Day

Lucky Day trekkingsuitslagen

Lucky Day kan u dagelijks spelen, behalve op zon- en feestdagen.

De loterij-uitslagen (Lucky Day-trekkingsuitslag 2023) is op dezelfde dag van loterij-trekking (Lucky Day-trekking) bekend. Speel vandaag nog met luckyday via onderstaande link.

Word nu abonnee en speel dubbel mee
Je krijgt 2 maanden gratis dubbele loten en je maakt 2x kans op €5.000, €2.500 en €1.000.

De loterij-trekkingsuitslagen (Lucky Day-trekkingsuitslagen) kunt u op de dag van trekking na 18:00 uur (zes uur ’s avonds) volgen via: het internet (op de website van de loterij Lucky Day), de telefoon, NOS-Teletekstpagina 555 (vijfhonderdenvijfenvijftig) en natuurlijk bij de verkooppunten.

Hoe speel ik mee met Lucky Day en wanneer weet ik of ik gewonnen heb?

Als je je dag wat meer pit wilt geven, kun je de aankoop van die nieuwe auto vanavond al voorspellen. Met slechts $ 1,50 begin je aan een geluksreeks met Lucky Day! Als je naast de bonus speelt, maak je kans om € 450.000 te winnen.

Volg deze instructies om Lucky Day te spelen.

Om te beginnen moet je de eerste stap zetten.
Bepaal uw kansen om te winnen op uw eigen voorwaarden.
Je kunt spelen met minimaal één en maximaal tien geluksgetallen. Kies zelf het aantal geluksgetallen om de winkans te bepalen. Spelen met hogere nummers vergroot de kans op het verdienen van een hogere prijs. Bekijk prijzen schema

Er is een speciale dag gekozen omdat het geluk brengt.
Bij stap 2 gaat het proces verder.
Het maken van uw eigen geluksnummers is optioneel.
Je kunt 80 nummers kiezen of op de shuffle-knop klikken en we zullen willekeurig geluksnummers voor je selecteren.

Op Lucky Number Day-parades zijn veel mensen in kostuum te zien.
Om stap 3 te voltooien, moet u naar de volgende pagina gaan.
Bepaal uw winst op uw eigen voorwaarden.
Je wint meer geld naarmate je inzet hoger is. Speel vanaf € 1,50 per lot tot een maximum van € 22,50.

Wie waren de grote winnaars in 2023?

Ruim 30.000 Prijzen in Één Week in Nederland!

Afgelopen week was een ware geluksweek voor deelnemers van Lucky Day in Nederland. Maar liefst 30.408 prijzen zijn uitgekeerd! Dit bewijst maar weer dat geluk overal kan zijn. En het mooiste? Je hoeft maar € 1,50 in te leggen om kans te maken op een heerlijk bedrag van € 450.000!

Welke Getallen Kies Jij?

De vraag die elke Lucky Day speler bezighoudt: met welke getallen ga ik meespelen? Ga je voor de getallen die in het verleden het vaakst zijn getrokken? Wat dacht je van het getal 54, dat in 2022 maar liefst 114 keer viel? Of kies je jouw eigen speciale getallen? Misschien heb je wel een persoonlijke strategie die je volgt.

300.216 Geluksmomenten in November 2023

November 2023 was een bijzondere maand voor Lucky Day spelers met een indrukwekkende 300.216 gevallen prijzen! Of je nu met 10 getallen speelt, een hogere inleg kiest of het bonusspel speelt, er is altijd een kans op een mooie prijs.

Speel Online – Ontmoet de Winnaars van November

Ontdek hoe enkele gelukkige winnaars in november hun prijzen hebben gewonnen. En als je meer wilt weten over de mogelijke prijzen, neem dan een kijkje in het Lucky Day prijzenschema.

November Winnaars
  • 9 getallen goed: Winnaar van € 6.000 met een inleg van slechts € 1,50, gespeeld met 10 getallen.
  • 5 getallen goed: Een fantastische € 2.700 gewonnen met een inleg van € 1,50, gespeeld met 5 getallen én het bonusspel.
  • 7 getallen goed: Twee spelers wonnen elk € 3.000 door mee te spelen met 7 getallen en een inleg van € 1,50.

In Welke Provincie Vallen de Meeste Prijzen?

De verdeling van de prijzen over de provincies blijft een fascinerende vraag. Hoewel we geen specifieke gegevens hebben over waar de prijzen vallen, lijkt geluk overal in het land te zijn.

Jouw Geluksdag Kan Elke Dag Zijn

Met Lucky Day is elke dag een nieuwe kans op geluk. Het maakt niet uit hoe je kiest om te spelen, elk spel biedt weer een nieuwe mogelijkheid om te winnen. Waar wacht je nog op? Vandaag kan jouw Lucky Day zijn!

 

 

Scroll to Top