Winkansen loterijen

De de loterij-winkansen bij de Nederlandse loterijen

Waar vind ik de loterij-winkansen van de loterijen? Hier.  

Bij welke loterij heb ik de grootste en beste loterij-winkans? 

Gaan we de loterij-winkansen van alle Nederlandse loterijen bekijken, dan heeft de loterij de Staatsloterij de beste en grootste loterij-winkans (Staatsloterij-winkans) namelijk 1 op 2 (één op twee).

Mocht u 10 (tien) loterij-loten (Staatsloten) kopen dan valt er gemiddeld op 5 (vijf) loterij-loten (Staatsloten) een loterij-prijs (Staatsloterij-prijs). Het wilt natuurlijk niet zeggen dat u ook echt precies, dan op de 1/2 (helft) (50% (vijftig procent) van uw gekochte loterij-loten (Staatsloten) een loterij-prijs (Staatsloterij-prijs) wint.

Bij de loterij de Staatsloterij hangt het er vanaf hoeveel loterij-loten (Staatsloten) met verschillende eindcijfers u koopt, koopt u 10 (tien) loterij-loten (Staatsloten) met verschillende eindcijfers dan valt op 5 (vijf) loterij-loten (Staatsloten) zeker een loterij-prijs (Staatsloterij-prijs), dit omdat er op 5 (vijf) eindcijfers altijd een loterij-geldprijs (Staatsloterij-geldprijs) valt en er in totaal 10 (tien) eindcijfers zijn, van 0 tm 10 (nul tot tien).

Bij welke loterij heb ik de op één na grootste loterij win-kans? 

De op een na grootste mogelijke loterij-winkans heeft u bij Lucky Day met een loterij-winkans (Lucky Day-winkans) van 1 op 2,3 (één op twee komma drie), maar dan moet u wel met 2 (twee) getallen meespelen.

Wat is de loterij-winkans van de loterijen de BankGiro Loterij, VriendenLoterij, Lotto, Nationale Postcode Loterij en bij Eurojackpot? 

De loterijen die hierop volgen zijn: de BankGiro Loterij met een loterij-winkans (BankGiro Loterij-winkans) van 1 op 3 (één op drie); de VriendenLoterij met een loterij-winkans (VriendenLoterij-winkans) van 1 op 4 (één op vier); de Lotto met een loterij-winkans (Lotto-winkans) van 1 op 5,7 (één op vijf komma zeven); de Nationale Postcode Loterij met een loterij-winkans (Nationale Postcode Loterij-winkans) van 1 op 7 (één op zeven); het Miljoenenspel met een loterij-winkans (Miljoenenspel-winkans)van 1 op 8 (één op acht) en als laatste bij Eurojackpot met een loterij-winkans (Eurojackpot-winkans) van 1 op 20,6 (één op twintig komma zes).

Wat zijn de loterij-winkansen van de Nederlandse loterijen in procenten? 

Als we dit in procenten gaan uitdrukken (loterij-winkansen in procenten) dat u een loterij-prijs wint op een loterij-lot dan is het bij: de loterij de Staatsloterij 50% (vijftig procent); bij loterij de Lucky Day 43,48% (drieënveertig-komma-achtenveertig procent); bij de loterij de BankGiro Loterij 33,33% (drieëndertig-komma-drieëndertig procent); bij de loterij de VriendenLoterij 25% (vijfentwintig procent); bij de loterij de Nationale Postcode Loterij 14,29% (veertien- komma-negenentwintig procent); bij de loterij het Miljoenenspel 12,5% (twaalf-en-een-half procent) en als laatste bij de loterij Eurojackpot 4,85% (vier-komma-vijfentachtig procent).

Scroll to Top