Euromillions loterij

EuroMillions is het loterijspel van de Nationale Loterij, georganiseerd in samenwerking met 12 loterijen uit 9 Europese landen: Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, Portugal, Ierland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg. Speel elke dinsdag en vrijdag EuroMillions en je hebt de kans om ongelooflijk rijk te worden met jackpots die schommelen tussen € 17.000.000 en € 240.000.000. Wat is de loterij Euromillions? Over Euromillions en de geschiedenis lees je op loterijloten.nl

EuroMillions-trekkingsuitslagen of resultaten en winstverdelingen voor dinsdag en vrijdag EuroMillions-trekkingen in Europa vindt u hier om te zien hoeveel u heeft gewonnen: verwacht een mooi bedrag of jackpot in dit kansspel.

Hoe speel ik deze loterij?

In EuroMillions worden 5 ballen getrokken uit een trommel van 50 ballen (1-50) en 2 ballen (sterren) worden getrokken uit een trommel van 12 ballen (1-12). De jackpot (hoofdprijs) wordt toegekend aan de winnaar met 5 nummers en 2 sterren. Als er geen winnaars zijn, stijgt de jackpot bij de volgende trekking. De hoogst gewonnen jackpot was € 190.000.000 voor een Britse winnaar.
Ik hoop dat u een jackpot of een andere grote geldprijs wint door uw resultaten hier te krijgen (Euromillions-resultaten). Hetzelfde geldt voor mijn lijst met bonuscodes. We wensen je veel succes bij Giftwishes.com

Over Euromillions

Speel elke dinsdag en vrijdag EuroMillions en je hebt de kans om ongelooflijk rijk te worden met jackpots die schommelen tussen € 17.000.000 en € 250.000.000. Deze loterij werkt op dezelfde manier als Eurojackpot. U kunt 5 getallen kiezen tussen 0 en 50. Ook kunt u 2 sterren kiezen uit 12 series. Samen spelen € 2,50 per kaartje. Het is ook mogelijk om meerdere varianten van je eerste 5 getallen met 2 sterren te combineren. Op deze manier kunt u uw kansen op het winnen van de jackpot vergroten.

Wat is Euromillions?

De loterij Euromillions is samen met de Eurojackpot één van de grootste loterijen van Europa. De volgende landen doen mee aan de Euromillions Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland, Portugal, Ierland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg en België.

Twee keer per week maak je kans op een jackpot van minimum 15.000.000 €! Het record is zelfs 190 miljoen wat in 2015 nog is uitgekeerd.

Je maakt een keuze uit 50 nummers en 11 sterren waaruit je 5 nummers en 2 sterren kiest. Op dinsdag- en vrijdagavond worden uit 50 nummers en 11 sterren 5 nummers en 2 sterren getrokken. De trekking vindt altijd plaats in Parijs (Frankrijk).

euromillions-loten

Door wie wordt Euromillions georganiseerd?

In Nederland wordt de loterij Euromillions niet aangeboden. Het is alleen mogelijk om fysiek in België deel te nemen. Je kunt de loten kopen in lokale boekenzaken. Online kun je wel deelnemen aan de Euromillions loterij. Bijvoorbeeld bij de aanbieders van loterijloten.nl

Euromillions de grootste loterij van Europa?

De loterij Eurojackpot wil 1 (één) van de grootste loterijen in Europa worden, net zoals Eurojackpot en naar voorbeeld naar de grootste loterijen van de Verenigde Staten (Amerika), namelijk Powerball en Mega Millions. Tot op heden is dit gelukt aangezien de grootste prijs bij de Euromillions 190 miljoen is terwijl het record bij Eurojackpot (slechts op 90 miljoen staat).

Scroll to Top