Snelle informatie VriendenLoterij

VriendenLoterij  

Vriendenloterij logo

(Spel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V.).

VriendenLoterij-abonnement

U kan alleen d.m.v. een loterij-abonnement (VriendenLoterij-abonnement) met de loterij de VriendenLoterij meespelen.

VriendenLoterij-prijzen

VriendenLoterij-geldprijzen en VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen), verschillend van droomvakanties tot bijvoorbeeld een auto. Maar ook kleinere VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen) zoals een gewonnen VriendenLoterij-speelkans, gratis loterij-lot (gratis VriendenLoterij-lot), dagje uit of VriendenLoterij-prijs naar keuze (VriendenLoterij Keuze-prijzen). VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen) bestaan voornamelijk uit: luxe arrangementen, luxe cadeau’s en auto’s. 

VriendenLoterij-prijzen VriendenLoterij-acties

Daarnaast soms VriendenLoterij-trekkingen met speciale VriendenLoterij acties, met bijzondere VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen) en VriendenLoterij-geldprijzen, zoals cadeau-kaarten en reizen en vele VriendenLoterij-geldprijzen. Tevens zijn er VriendenLoterij-acties waarbij als u automatisch gaat meespelen een gratis cadeau of cadeau’s ontvangt en kans maakt op extra VriendenLoterij-prijzen, dit kunnen zowel extra VriendenLoterij-geldprijzen zijn als loterij-naturaprijzen VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen).

Hiervan zullen wij als de VriendenLoterij internet-loterij-acties, plaats gaan vinden, plaats vinden en/of bekend zijn (het zo nodig plaatsen op deze website). 

VriendenLoterij-prijzen gratis VriendenLoterij-spelacties

Maar ook zijn er soms gratis VriendenLoterij-spellen (VriendenLoterij-spelacties), met VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen), maar ook VriendenLoterij-geldprijzen, zoals leuke producten en vele VriendenLoterij-geldprijzen, deze gratis VriendenLoterij-spelacties, kan zowel op het internet zijn als bij o.a. een bepaalde winkel of winkelketen in het land of product.

Als de gratis VriendenLoterij-spelacties op het internet plaats vinden kan u het op onze website onder de kop: gratis VriendenLoterij spellen vinden. 

Soort loterij-lot

Uw 06-nummer (nul zes-nummer) (mobiele telefoonnummer) is uw VriendenLoterij-lotnummer. Heeft u geen 06-nummer (mobiel-telefoonnummer) of wilt u niet met uw eigen 06-nummer (nul zes-nummer) (mobiele-telefoonnummer) meespelen, dan krijgt u een fictief 06-nummer (nul zes-nummer) (mobiele-telefoonnummer). Uw VriendenLoterij-lotnummer bestaat uit een mobiele-telefoonnummer en 2 (twee) letters. Bij een VriendenLoterij-abonnement kunt u indien u dat wilt uw VriendenLoterij-lotnummer, te spelen 06-nummers (nul zes-nummer) (mobiele-telefoonnummers) veranderen. Tevens mogelijkheid met meerdere 06-nummers (nul zes-nummers) (mobile-telefoonnummers) mee te spelen. U kan met maximaal 676 (zeshonderdzesenzeventig) VriendenLoterij-loten per 06-nummer (nul zes-nummer) (mobiele-telefoonnummer) meespelen, u kunt met een onbeperkt aantal 06-nummers (nul zes nummers) (mobiele-telefoonnummers) en fictieve 06-nummers (nul zes-nummers) (mobiele-telefoonnummers) meespelen

VriendenLoterij-winkans

De VriendenLoterij-winkans bij de VriendenLoterij is 1 op 4 (één op vier).

VriendenLoterij-uitkeringspercentage

Rond de 25% (vijfentwintig procent), (Kansspelbelasting betaald). Loterij-prijzengeld (VriendenLoterij-prijzengeld) schatting indicatie rond de 25% (vijfentwintig procent) bruto.

Goede doelen (benificiënten) van de loterij de VriendenLoterij

Gezondheid en welzijn in Nederland, maar ook uw club of vereniging bij u in de buurt. 50% (vijftig procent) van uw inleg gaat naar de goede doelen (benificiënten) de (goededoelenorganisaties) en clubs en verenigingen.

VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij Hoofdprijs van de loterij de VriendenLoterij

2 miljoen euro (twee miljoen euro) (2.000.0000 euro (€)).

Laatste VriendenLoterij-trekking

Maart 2014 (tweeduizend veertien).

Aankomende VriendenLoterij-trekking

3 (drie) mei 2014 (tweeduizend veertien).

De VriendenLoterij-trekkingsuitslagen zijn niet op de zelfde dag van VriendenLoterij-trekking, VriendenLoterij-uitslagen worden later bekend gemaakt. Vriendenloterij-trekkingen zijn op het einde van de maand. De de VriendenLoterij-uitslagen van de VriendenLoterij-trekkingen zijn bekend elke 3e (derde) van de maand.

Aantal VriendenLoterij-trekkingen per jaar

14 (veertien) VriendenLoterij-trekkingen per jaar. 12 (twaalf) reguliere VriendenLoterij-trekkingen, 2 (twee) extra (speciale) VriendenLoterij-trekkingen.

Er zijn wekelijkse, maandelijkse en in bepaalde periodes van het jaar VriendenLoterij-acties, VriendenLoterij-prijsuitreikingen van VriendenLoterij-prijzen die worden verloot:

Elke week is er een VriendenLoterij-spel de VriendenLoterij Bingospel (Bingo) waar u vele VriendenLoterij-prijzen kan winnen waaronder vele VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen), maar ook VriendenLoterij-geldprijzen.

Niks gewonnen met het VriendenLoterij-spel de VriendenLoterij Bingospel (Bingo)? Met de loterij-spel (VriendenLoterij-spel) de VriendenLoterij Belspel maakt u nog extra kans op een VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij Belprijs, door te bellen, deze VriendenLoterij-prijs bestaat uit een VriendenLoterij-naturaprijs (VriendenLoterij-productprijs).

De VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot) speelt u mee met de VriendenLoterij Jackpotbonus dan wint u per winnend VriendenLoterij-lot naast een auto ook 10 duizend euro (tienduizend euro) (€10.000), elke maand.

Ook maakt u elke maand kans op VriendenLoterij-prijzen als 1x 100 duizend euro (honderd duizend euro) (€100.000), 2x 25 duizend euro (vijfentwintig duizend euro) (€25.000) en 3x 10 duizend euro (tienduizend euro) (€10.000) (per VriendenLoterij-lot).

Maar ook kleinere VriendenLoterij-geldprijzen en VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen) zoals VriendenLoterij-speelkans, gratis gewonnen VriendenLoterij-lot, dagje uit of BankGiro Loterij-prijs naar keuze (BankGiro Loterij Keuze-prijzen). Tevens gaat er minimaal 1x (één keer) per jaar de VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij Hoofdprijs eruit van 2 miljoen euro (twee miljoen euro) (€2.000.000).

Men kan kan als gewonnen VriendenLoterij-prijs ook het bijwonen van een volgende opname van een VriendenLoterij-TV-show of een ander VriendenLoterij-TV-programma behoren. Elke genodigde bij de VriendenLoterij-TV-show maakt in de zaal kans op extra VriendenLoterij-geldprijzen, VriendenLoterij-prijzen in natura (VriendenLoterij-productprijzen) of om als kandidaat in het VriendenLoterij-TV-show mee te spelen en daar VriendenLoterij-geldprijzen) en/of VriendenLoterij-prijzen in natura (VriendenLoterij-productprijzen) te winnen.

Alle VriendenLoterij-deelnemers die niet bij een TV-programma zijn uitgenodigd, kunnen dan eveneens in de gelegenheid worden gesteld om dezelfde VriendenLoterij-prijzen te winnen, als die in het VriendenLoterij-TV-show worden gewonnen. 

Ook kan het zijn dat er een ander VriendenLoterij-TV-programma is, ook hier geldt dat dat 1 (één) kandidaat, meerdere kandidaten of de genodigden mooie VriendenLoterij-prijzen kunnen winnen, dan wel VriendenLoterij-geldprijzen als VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen) .

Is er een ander VriendenLoterij-TV-programma dan een VriendenLoterij-TV-show, ook hierbij geld soms (eventueel) dat de VriendenLoterij-deelnemers die niet bij het TV-programma (VriendenLoterij-TV-programma) aanwezig zijn, dan wel de zelfde als andere loterij-prijzen dan wel VriendenLoterij-geldprijzen als VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen) te winnen. 

Op het moment maakt u kans op VriendenLoterij-prijzen bij het VriendenLoterij-TV-show de VriendenLoterij Lingo, deelnemers van de VriendenLoterij maken kans op de “Vriendenprijs“, dagelijks wordt in het programma 3 (drie) Vriendenloterij-prijswinnaars bekend gemaakt.

Als de speciale VriendenLoterij-trekkingen en VriendenLoterij-acties plaats gaan vinden, plaats vinden of bekend zijn (zullen wij het zo nodig plaatsen) kan u deze volgen en vinden op onze website onder: VriendenLoterij acties, daar vindt u tevens meer informatie o.a. het VriendenLoterij-prijzenpakket.

Kosten VriendenLoterij-loten

12 (twaalf) euro (€12,00) per VriendenLoterij-lot per VriendenLoterij-trekking, met VriendenLoterij Jackpotbonus 12,50 euro (twaalf euro vijftig) (€12,50) per VriendenLoterij-trekking.

VriendenLoterij-prijzen bruto of netto, kansspelbelasting? 

Over alle VriendenLoterij-geldprijzen die u met de loterij de VriendenLoterij bij de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. wint bent u 29% (negenentwintig procent) kansspelbelasting verschuldigd, bij gewonnen VriendenLoterij-geldprijzen boven de 454 euro (vierhonderdvierenvijftig euro) (€454,00).

Alle VriendenLoterij-geldprijzen die u boven dit bedrag dus wint zijn bruto VriendenLoterij-prijzen. Bij VriendenLoterij-prijzen boven de 454 euro (vierhonderdvierenvijftig euro) (€454,00) wordt door de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. 29% (negenentwintig procent) kansspelbelasting ingehouden.

Indien u op meerdere VriendenLoterij-loten een VriendenLoterij-geldprijs wint van minder dan 454 euro (vierhonderdvierenvijftig euro) (€454,00) hoeft u geen kansspelbelasting te betalen

Als u een VriendenLoterij-prijs in natura (VriendenLoterij-productprijs) wint hoeft u doorgaans geen kansspelbelasting te betalen, deze VriendenLoterij-prijzen zijn dus netto. Echter verwijzen wij u naar de loterij-aanbieder en het geldende loterij-deelnemersreglement (hierbij VriendenLoterij-deelnemersreglement) van de VriendenLoterij-actie of VriendenLoterij-trekking of VriendenLoterij-trekkingen. 

Speciale VriendenLoterij-spelregels en VriendenLoterij-speelwijze

Bepaal zelf voor welk goed doel  (beneficiënt) u meespeelt, geoormerkt meespelen

Bij de VriendenLoterij kan u zelf kiezen voor welk aangesloten goed doel (beneficiënt) u meespeelt, maar ook uw aangesloten clubs en verenigingen in uw buurt, waaronder ook een Eredivisievoetbalclub bij u in de buurt. Dit heet geoormerkt meespelen.

VriendenLoterij-geldprijzen boven de 10 duizend euro (tienduizend euro) (€10.000 euro) worden gedeeld bij meerdere VriendenLoterij-prijswinnaars

VriendenLoterij-geldprijzen boven de 10 duizend euro (tienduizend euro) (€10.000) worden gedeeld als er meerdere VriendenLoterij-prijswinnaars zijn met dezelfde cijfercombinatie (VriendenLoterij-lotnummer).

VriendenLoterij-geldprijzen en deVriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot) worden uitgekeerd als die op een cijfercombinatie valt

VriendenLoterij-geldprijzen en de VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot) worden alleen uitgekeerd als deze op een cijfercombinatie (VriendenLoterij-lotnummer) valt die meespeelt met de Vriendenloterij.

VriendenLoterij Jackpotbonus bij het VriendenLoterij-spel de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot)

Speelt u mee met de VriendenLoterij Jackpotbonus dan wint u als de 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot), van de VriendenLoterij-prijs VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot) valt, per VriendenLoterij-lot naast een auto ook een VriendenLoterij-geldprijs van 10 duizend euro (tienduizend euro) (€10.000).

Meer informatie over de loterij VriendenLoterij.

[adrotate banner=”24″]

Scroll to Top