Speciale fondsen en werken VriendenLoterij

[adrotate banner=”43″]

De VriendenLoterij fondsen en werken

VriendenLoterij Vriendenfonds

Bij het VriendenLoterij Vriendenfonds kunnen de huidige (goede doelen) benificiënten (ook stichtingen, clubs en verenigingen die geoormerkt meespelen in de VriendenLoterij). Een langdurige wens van een privé persoon in vervulling laten gaan. Men kan via het VriendenLoterij Vriendenfonds een bijdrage aanvragen.

Alle provincies zullen aan de beurt komen. Dit is mogelijk vanaf 1 oktober (een oktober) 2013 (tweeduizend dertien). De betreffende organisaties ontvangen een uitnodiging. Iedere maand kunnen organisaties uit 1 provincie een aanvraag indienen, op deze manier worden de projecten gelijkwaardig over heel Nederland verspreidt.

Maatschappelijk Speler van het Jaar VriendenLoterij

Elk seizoen reikt de VriendenLoterij, de prijs voor Maatschappelijk Speler van het Jaar uit. Ieder jaar wordt een Eredivisiespeler (voetbalspeler) die een voorbeeldfunctie heeft naar de jeugd en zich inzet voor een betere samenleving, beloond met een prijs bedrag van 50 duizend euro (vijftigduizend euro (€50.000).

De winnaar kiest een project waarin dit bedrag ten goede komt. De maatschappelijke rol van voetbal wordt extra benadrukt.

.

Scroll to Top