Loterij-spelen tips; tips over het meespelen met een loterij

StaatslotenLoterij-tips!

U wilt vast de loterij winnen, de loterij is een kansspel, het is een kwestie van geluk en er valt niet te beïnvloeden dat u gaat winnen.

Uw talent, inzicht of deskundigheid komt niet aan de pas. Er zijn geen enkele garanties met betrekking tot het winnen van mooie loterij-prijzen. Toch wilde wij u wat loterij-tips geven!

Tip 1: Speel alleen met geld wat u op het moment kan missen.

Meespelen met een loterij is leuk, maar er is geen enkele garantie op winnen van loterij-prijzen…

Speel nooit met meer geld dan wat u kan missen, maar maak een budget, zo overschrijdt u nooit uw grenzen. Wij zeggen altijd speel leuk, maar evenwichtig. Er is altijd de kans om met een klein bedrag een grote loterij-prijs in de wacht te slepen, maar de kans dat u (even) niks wint is groter dan dat u een grote loterij-prijs wint.

Stel bij het meespelen met de loterij een vast budget in

Een goede tip is om voor u zelf een vast budget in te voeren, probeer zo ie zo als u (even) niks wint, niet uw geld terug te verdienen door te spelen, zoek bij verslaving zo ie zo hulp. Leen zo ie zo nooit geld om mee te spelen, maar speel alleen met geld dat u kan missen.

Speel de loterij niet alleen maar met uw vrouw of uw gezin

Speel niet alleen, maar samen met uw vrouw, uw gezin, zo weet u dat u niet over uw grenzen gaat en deelt u uw geluk bij het winnen van een loterij-prijs, en gaat u niet over uw grenzen heen.

Laat het meespelen met de loterij en de te winnen loterij-prijzen niet uw leven bepalen

Laat het spelen en de mooie te winnen loterij-prijzen niet uw leven bepalen, als u er te veel aan denkt, te veel focust om meer loterij-loten kopen en winnen, kan het zijn dat u een probleem heeft, speel leuk, voor uw plezier en vooral evenwichtig.

Tip 2: Lees altijd de loterij-spelregels, loterij-speelwijze en over de loterij-uitkeringspercentages en de loterij-speelkansen, loterij-winkansen.

De website loterijloten.nl overzicht van alle Nederlandse loterijen en informatie

Dat is zo leuk aan de website loterijloten.nl u ziet in een overzicht alle loterijen en informatie over de loterijen, u ziet waar u aan meespeelt en dat is belangrijk, zo weet u waarvoor u speelt; naar welke eventuele goede doelen (benificiënten), uw inleg gaat, maar ook wat uw loterij-winkansen en de loterij-uitkeringspercentages zijn. Hierop kan u ook uw loterij-spelgedrag op aan passen en bepalen met welke loterij of loterijen u meespeelt, en met hoeveel loterij-loten u mee wilt spelen.

De kans op een loterij-prijs, loterij-winkansen, waar zijn loterij-jackpots hoger en over loterij-uitkeringspercentages van de betreffende loterij of loterijen

Zo is de kans op een loterij-prijs bij de loterij de Staatsloterij met 1 op 2 (één op twee) het hoogst.

Zo zijn de loterij-winkansen op grote loterij-prijzen bij de loterijen BankGiro Loterij, Nationale Postcode Loterij aanzienlijk groter dan bij de loterijen de Staatsloterij en de Lotto. Ook al worden de loterij-prijzen vaak gedeeld met meerdere loterij-prijswinnaars.

Daar tegenover staat dat de loterij-jackpots van de loterijen de Staatsloterij en Lotto veel hoger zijn. Maar zo is ook de loterij-uitkeringspercentage van de loterijen de Staatsloterij en het Miljoenenspel hoger dan bij alle andere loterijen.

Lees alles goed door, zo weet u waar u aan mee speelt!

Wat zijn de loterij-winkansen van de grootst te winnen loterij-prijzen bij de Nederlandse loterijen?

De loterij-winkansen op de grootst te winnen loterij-prijzen, kunnen wij niet van alle loterijen zeggen van de loterijen (Goede Doelen Loterijen): de Nationale Postcode LoterijBankGiro Loterij en de VriendenLoterij. Dit hangt namelijk af van het aantal deelnemers en verkochte loterij-loten en kan men pas na een jaar weten.

Echter de loterijen waarvan wij het wel weten zijn de loterijen de LottoEurojackpot en Lucky Day 

Bij de loterij de Lotto is de loterij-winkans (Lotto-winkansop de loterij-jackpot (Lotto-jackpot) ongeveer 1 op de 41,5 miljoen (één op eenenveertig-komma-vijf) (1 op 41.500.000) per loterij-lot (Lotto-lot) per loterij-trekking (Lotto-trekking), (inclusief en rekeninghoudend gewonnen loterij-speelkans (Lotto-speelkans), “gratis loterij-lot” (gratis Lotto-lot), loterij-speltegoed (Lotto-speltegoed), zonder loterij-speelkans (Lotto-speelkans), “gratis loterij-lot” (gratis Lotto-lot), loterij-speltegoed (Lotto-speltegoed) is de loterij-winkans (Lotto-winkans) ongeveer 1 op 49 miljoen (één op negenenveertig miljoen) (1 op 49.000.000), bij de loterij Eurojackpot is de loterij-winkans (Eurojackpot-winkans) ongeveer 1 op 59,3 miljoen (één op negenenvijftig-komma-drie-miljoen) (1 op 59.300.000).

Overige loterij-winkansen op de loterij-jackpot kan u vinden op de website van de loterij-aanbieder, van de loterij Lucky Day hebben wij het niet helaas niet kunnen vinden, bezoek de website van de loterij Lucky Day of leg het aan hen voor.

Tip 3: Vergroot uw loterij-winkans!

Loterij-winkans vergroten bij de loterij de Staatsloterij

Hoe vergroot ik mijn Staatsloterij-winkans bij de Staatsloterij? 

Bij de loterij de Staatsloterij kan u een straat 10 (tien) hele loterij-loten (Staatsloten) kopen met verschillende eindcijfers, zo heeft u altijd prijs, te duur koop dan een straatje 10 (tien) 1/5 (één vijfde) loterij-loten (Staatsloten), ook dan speelt u mee met verschillende eindcijfers en sleept u elke loterij-trekking (Staatsloterij-trekking) een loterij-prijs (Staatsloterij-prijs) binnen.

Ook kan u mee doen met het loterij-spel (Staatsloterij-spel) Staatsloterij Groepsspelen op de website van de loterij de Staatsloterij, maak samen met uw vrienden, familie of buren een account aan zo koopt u samen loterij-loten (Staatsloten) en deelt u in de loterij-prijzen (Staatsloterij-prijzen), zo maakt u extra veel kans om per loterij-trekking (Staatsloterij-trekking) wat te winnen.

Ook heeft u de mogelijkheid om mee te doen met het loterij-spel (Staatsloterij-spel) de Staatsloterij-spel-XL optie, zo maakt u extra kans om loterij-prijzen (Staatsloterij-prijzen) te winnen van 100 (honderd) euro (€100,00) tot 1 miljoen euro (een miljoen euro) (€1.000.000). Met het loterij-spel (Staatsloterij-spel) Staatsloterij-spel-XL optie kan u in de 12 (twaalf) maandelijkse loterij-trekkingen (Staatsloterij-trekkingen) meespelen.

En natuurlijk als u meerdere loterij-loten (Staatsloten) koopt of in een loterij-abonnement (Staatsloterij-abonnement) of loterij-abonnementen (Staatsloterij-abonnementen), met meerdere loterij-loten (Staatsloten) mee speelt, koop dan loterij-loten (Staatsloten) met verschillende eindcijfers zo vergroot u de kans op het winnen van een loterij-prijs (Staatsloterij-prijs) in de loterij-trekking (Staatsloterij-trekking).

Miljoenenspel-winkans vergroten bij het Miljoenenspel

Hoe vergroot ik mijn Miljoenenspel-winkans bij de loterij het Miljoenenspel?

Dit zelfde geldt ook bij de loterij het Miljoenenspel, als u meerdere loterij-loten (Miljoenenspel-loten) koopt of een loterij-abonnement of loterij-abonnementen (Miljoenenspel-abonnement of Miljoenenspel-abonnementen) neemt, speel dan mee met loterij-loten (Miljoenenspel-lotenmet verschillende eindletters

Zo vergroot u de kans in de loterij-trekking (Miljoenenspel-trekking) wat te winnen.

Lotto-winkans vergroten bij de Lotto

Hoe vergroot ik mijn Lotto-winkans bij de Lotto ? 

Speel bij de loterij de Lotto mee met de extra loterij-spel (Lotto-spel) het Lotto Cijferspel, u maakt dan kans op het winnen van extra loterij-prijzen (Lotto-prijzen) tot 200 duizend euro (tweehonderd duizend euro) (€200.000).

Maar ook kan u bij de loterij de Lotto een gewonnen loterij-speelprijs (Lotto-speelprijs), “gratis loterij-lot” (gratis Lotto-lot), loterij-speltegoed (Lotto-speltegoed), waarmee u in de loterij de Lotto mee kan spelen, zo maakt u bij de loterij-trekking (Lotto-trekking) dat u weer meespeelt extra kans op loterij-prijzen (Lotto-prijzen).

Lucky Day-winkans vergroten bij Lucky Day

Hoe vergroot ik mijn Lucky Day-winkans bij Lucky Day? 

U kan bij de loterij Lucky Day een gewonnen loterij-speelprijs (Lucky Day-speelprijs), “gratis loterij-lot” (gratis Lucky Day-lot), loterij-speltegoed (Lucky Day-speltegoed) winnen en daarmee uw loterij-winkans (Lucky Day-winkans) vergroten.

Nationale Postcode Loterij-winkans vergroten bij de Nationale Postcode Loterij

Hoe vergroot ik mijn loterij-winkans bij de Postcode Loterij? 

Speel bij de loterij de Nationale Postcode Loterij mee met een andere postcode, dan uw eigen postcode zo maakt u ook kans op een andere postcode in de prijzen te vallen, dan van waar u woont.

Loterij-winkans vergroten bij de loterij de BankGiro Loterij

Hoe vergroot ik mijn BankGiro Loterij-winkans bij de BankGiro Loterij? 

Bij de loterij de BankGiro Loterij kan u een gewonnen loterij-speelkans (BankGiro Loterij-speelkans) winnen, een gewonnen loterij-speelprijs, gewonnen loterij-speelkans gewonnen loterij-speelkans (BankGiro Loterij-speelkans), gewonnen loterij-lot (BankGiro Loterij-lot), zo speelt u bij de volgende loterij-trekking (BankGiro Loterij-trekking), gratis met een extra loterij-lot (BankGiro Loterij-lot) mee.

VriendenLoterij-winkans vergroten bij de VriendenLoterij

Hoe vergroot ik mijn VriendenLoterij-winkans bij de VriendenLoterij? 

Speel bij de loterij de VriendenLoterij mee met verschillende 06-nummers (mobiele-telefoonnummers), als u meerdere loterij-loten (VriendenLoterij-loten) koopt, zo maakt u extra veel kans op het winnen van mooie loterij-prijzen (VriendenLoterij-prijzen).

Tevens kan u een gewonnen loterij-speelkans (VriendenLoterij-speelkans), gratis loterij-lot (gratis VriendenLoterij-lot) winnen, waarmee u in de volgende loterij-trekking (VriendenLoterij-trekking) gratis meespeelt.

Tip 4: Speel mee met verschillende loterijen en maandelijks mee.

Speel mee met verschillende loterijen, zo weet u dat u kansmaakt op een variërend loterijen-prijzenpakket en is het zo een dubbele verassing als u wat wint….

Zo heeft de loterij de BankGiro Loterij ook cultuur-prijzen, de loterij de VriendenLoterij dagjes weg, maar bijvoorbeeld ook de loterij-prijs (VriendenLoterij-prijs) de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot).

Speel maandelijks mee zo heeft u het niet in de gaten en is de verassing groter als u wat wint, en de teleurstelling kleiner als u niks wint!

Tip 5: Speel uw eigen spel.

Gelukscijfer en gelukscijfers, geluksgetal en geluksgetallen, en geluksletter en geluksletters en loterij-tip speel uw eigen spel; hoe speelt u bij de loterij uw eigen spel?

Het winnen van loterij-prijzen zijn bij de loterijen niet te beïnvloeden, maar er zijn wel bijvoorbeeld bij de loterij de Staatsloterij, bepaalde eindcijfers waar meer loterij-prijzen (Staatsloterij-prijzen) in het verleden op gevallen zijn.

Is het een bijgeloof? Of ziet u het als een feit voor de toekomst. Wij geloven niet in vergroten op het kans maken op grote loterij-prijzen…

Echter kunnen wij u 1 (één) hele goede loterij-tip geven, als u de keuze krijgt om met een bepaald loterij-lotnummer mee te spelen, speel uw eigen spel, zo hoeft u een ander nooit de schuld te geven als u er niks op wint, maar kan u zich zelf wel de schuld geven als er een grote loterij-prijs valt.

Vergeet hierbij niet; dat de kans dat u iets wint groter is als u meespeelt en de kans dat u niets wint als u niet meespeelt zeker is.

Speel mee met uw favoriete loterij!

Speel alvast mee met uw favoriete loterij om deze loterij-tips in werking te zetten, zie de banners, misschien wilt u meer informatie? Bekijk onze hoofdpagina loterijloten.nl of de koppen van de betreffende loterijen op deze site.

[adrotate banner=”35″]

[adrotate banner=”36″]

[adrotate banner=”37″]

[adrotate banner=”38″]

[adrotate banner=”39″]

Scroll to Top