Aanmelden als goed doel bij de BankGiro Loterij

[adrotate banner=”42″]

Als goed doel aanmelden bij de BankGiro Loterij

Aanmelden als goed doel (benificiënt) voor een eenmalige schenking bij de loterij de BankGiro Loterij; van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. 

U kan bij de loterij de BankGiro Loterij in aanmerking komen voor een eenmalige schenking, als uw (goede doelenorganisatie (goededoelenorganisatie) (stichting, fonds of verenigingin Nederlands cultuur en cultureel erfgoedvoldoet aan de voorwaarden.

Zo moet het voor publiek toegankelijk en van blijvende aard zijn en gericht zijn op monumentenzorg en grote verbouwingen en her-inrichtingen binnen de culturele sector.

Aanmelden als goed doel (benificiënt) voor vast benificiëntschap bij de loterij de BankGiro Loterij; van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V.

Het schenkt nu via de vaste bijdrages enkel geld aan collecties van musea en restauratie van monumentale panden.

De loterij de BankGiro Loterij draagt niet bij aan de Exploitatie van instellingen. Ook kijkt de loterij de BankGiro Loterij met extra interesse naar de culturele sector, vooral instellingen met een ondernemende en innovatieve visie, zowel inhoudelijk op hun werktreinen, als op gebied van eigen fondsenwerving en marketing. 

De toekenningscriteria en voorwaarden om als goed doel (benificiënt) aan te melden, als vast benificiëntenschap en voor eenmalige schenkingen bij de loterij de BankGiro Loterij

Wilt u voor uw organisatie binnen de culturele en monumentale erfgoed als vaste goed doel (benificiënt) (goede doelen) organisatie (goededoelenorganisatie) een bijdrage ontvangen of in aanmerking komen voor een eenmalige schenking.

De toekenningscriteria vind u op de website van de loterij de BankGiro Loterij, bekijk tevens aldaar de procedure en de werkwijze.

Heeft u een molen of musea? 

U kan in aanmerking komen voor de BankGiro Loterij Molenprijs en de BankGiro Loterij Museaprijs, lees onder de koppen op deze website “BankGiro Loterij Molenprijs” en “BankGiro Loterij Museaprijs” meer informatie.

Komt uw organisatie niet in aanmerking voor een eenmalige schenking of vast benificiëntenschap bij bij de loterij de BankGiro Loterij?

Komt u als organisatie niet in aanmerking zie dan ook: Stichting Doen en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Scroll to Top