Prijzen VriendenLoterij

De VriendenLoterij-prijzen van de VriendenLoterij

Een aantal VriendenLoterij-prijzen zullen wij hier bespreken:

De VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij Bingospel (Bingo) en het Belspel

Het wekelijkse VriendenLoterij-spel de VriendenLoterij Bingospel (Bingo), u maakt naast de maandelijkse prijzen kans op VriendenLoterij-prijzen van dit Bingospel.

Elke week worden er 30 (dertig) ballen getrokken, staat een getrokken getal op uw Bingokaart, dan kan u het wegstrepen. Kan u alle getallen op uw Bingo-kaart wegstrepen, dan heeft u een VriendenLoterij-prijs.

Er zijn vele VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen) zoals vakanties, hotelovernachtingen en verschillende bonnen, maar ook VriendenLoterij-geldprijzen van 25 duizend euro (vijfentwintigduizend euro) (€25.000) tot 5 duizend euro (vijfduizend euro) (5000 euro).

Heeft u niks gewonnen, maar wel meer dan 11 (elf) getallen goed (weg kunnen strepen op uw Bingokaart)? Doe dan mee met het VriendenLoterij-spel de VriendenLoterij Belspel, door te bellen, zo maakt u extra kans op de VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij Belprijs. Deze bestaat altijd uit een natura VriendenLoterij-prijs (VriendenLoterij-productprijs), zoals cadeaubonnen.

De VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij 06-Autojackpot 

Bij de VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot) maakt u kans op auto’s; elke maand wordt voor elke auto in de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot) een combinatie van 7 (zeven) eindcijfers getrokken.

Als dit een combinatie is van cijfers die meespeelt, dan wint de betreffende VriendenLoterij-deelnemer per winnend VriendenLoterij-lot 1 (één) auto. Is de auto niet gewonnen dan schuift die door naar de volgende VriendenLoterij-trekking, van de volgende maand.

Maandelijks loopt zo VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot) op met meerdere auto’s. Als de VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot) opgelopen is tot 30 (dertig) auto’s, dan maakt u de betreffende maand kans op 30x (dertigmaal, dertig keer) kans op een auto, per VriendenLoterij-lot.

De volledige VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij 06-Autojackpot (nul zes-Autojackpot) valt gegarandeerd minimaal 1x (een keer/eenmaal) per jaar.

VriendenLoterij JackpotBonus; voor een extra VriendenLoterij-geldprijs bij de VriendenLoterij-prijs VriendenLoterij 06-Autojackpot 

Heeft u een VriendenLoterij-lot een VriendenLoterij JackpotBonus, speelt u mee met een VriendenLoterij JackpotBonus dan wint u naast een auto ook nog eens VriendenLoterij-geldprijs van 10 duizend euro (tienduizend euro) (€10.000 euro).

VriendenLoterij-TV-show

Men kan als gewonnen VriendenLoterij-prijs ook het bijwonen van een volgende opname van een VriendenLoterij-TV-show behoren.

Elke genodigde bij een VriendenLoterij-televisieprogramma maakt in de zaal kans op extra VriendenLoterij-geldprijzen, VriendenLoterij-prijzen in natura (VriendenLoterij-productprijzen) of om als kandidaat in het VriendenLoterij-TV-programma mee te spelen en daar VriendenLoterij-geldprijzen en/of VriendenLoterij-prijzen in natura (VriendenLoterij-productprijzen) te winnen.

Thuiswinnaar worden bij een VriendenLoterij-TV-show

Alle VriendenLoterij-deelnemers die niet bij een VriendenLoterij-televisieprogramma zijn uitgenodigd, kunnen dan eveneens in de gelegenheid worden gesteld om dezelfde VriendenLoterij-prijzen te winnen, als die in het VriendenLoterij-TV-programma worden gewonnen.

VriendenLoterij-TV-show tot heden VriendenLoterij Lingo en de Vriendenprijs

Op het moment maakt u kans op VriendenLoterij-prijzen bij het VriendenLoterij-programma VriendenLoterij Lingo, loterij-deelnemers van de VriendenLoterij maken kans op de VriendenLoterij “Vriendenprijs”, dagelijks wordt in het programma 3 (drie) VriendenLoterij-prijswinnaars bekend gemaakt.

Scroll to Top