BankGiro Loterij

Over de BankGiro Loterij

Wat is de loterij de BankGiro Loterij?

De loterij de BankGiro Loterij is de loterij die goede doelen (benificiënten) organisaties (goededoelenorganisaties) in Nederlandse cultuur en cultureel erfgoed steunt.

Bij de loterij de BankGiro Loterij is uw Iban-bank- of Iban-gironummer uw BankGiro Loterij-lotnummer.

Er zijn vele BankGiro Loterij-prijzen op uw Iban-banknummer te winnen. De BankGiro Loterij-prijzen (verschillen van kleinere BankGiro Loterij-naturaprijzen (BankGiro Loterij-productprijzen) zoals de BankGiro Loterij-prijs een gewonnen BankGiro Loterij-speelkans, gewonnen BankGiro Loterij-lot, een musea-kaartje, de BankGiro Loterij-prijs naar keuze (BankGiro Loterij Keuze-prijzen) tot de BankGiro Loterij-prijs de BankGiro Loterij Kluiskaker die bestaat uit enkele miljoenen euro’s.

Door wie wordt de BankGiro Loterij georganiseerd en wanneer is het opgericht?

De loterij de BankGiro Loterij, startte in 1970 (negentienzeventig) onder de naam Giroloterij en ging in 1978 (negentienachtenzeventig) loterij de BankGiro Loterij heten, in 2002 (tweeduizend twee) kwam het bij de familie van de loterij de Nationale Postcode Loterij en de Sponsor Loterij (heden VriendenLoterij).

Het wordt georganiseerd door de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V., deze organisatie organiseert ook de loterijen Nationale Postcode Loterij en de Vriendenloterij.

Over de Goede Doelen Loterijen; de Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en de VriendenLoterij

Van de loterijen de Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en de VriendenLoterij, gaat 50% (vijftig procent) van de inleg naar goede doelen (benificiënten), daarom worden deze loterijen ook wel gezamenlijk De Goede Doelen Loterijen genoemd.

Bij de loterij de BankGiro Loterij gaat het geld naar goede doelen (benificiënten) in Nederlandse cultuur en cultureel erfgoed.

Novamedia is de bedenker en eigenaar van de Nationale Postcode Loterij 

De eigenaar en de bedenker van de Goede Doelen Loterijen-concepten is marketing- en mediabedrijf Novamedia, dit bedrijf runt in Nederland en internationaal goededoelenloterijen (in Engeland “People’s Postcode Lottery” en in Zweden “Svenska PostkodLotteriet”). Dit bedrijf voert de directie over de Goede Doelen loterijen.

Wat is de filosofie van Goede Doelen Loterijen, waarvoor zijn ze opgericht?

De Goede Doelen Loterijen willen structureel geld te genereren voor goededoelenorganisaties, die bijdragen aan een betere en leefbare wereld.

Algemene informatie over de BankGiro Loterij

Hoe werkt het loterij-spel bij de BankGiro Loterij? 

Bij de loterij de BankGiro Loterij zijn de laatste 5 (vijf) cijfers van uw Iban-rekeningnummer uw BankGiro Loterij-lotnummer, met 2 (twee) volgnummers

Hierdoor zijn de BankGiro Loterij-lotnummers uniek en is het mogelijk om van hetzelfde Iban-bankrekeningnummer met meerder BankGiro Loterij-lotnummers mee te spelen.

De BankGiro Loterij-toevalsgeneratoBankGiroLoterij-computersoftware trekt tijdens een BankGiro Loterij-trekking verschillende 5 (vijf) cijfers en wanneer u bij de loterij-trekkingsuitslag (BankGiro Loterij-trekkingsuitslag) uw eindcijfers ziet staan dan heeft u een Bankgiro Loterij-prijs. 

Over de BankGiro Loterij-prijzen bij de BankGiro Loterij

Elke maand worden er gemiddeld 200 duizend (tweehonderd duizend) (200.000) BankGiro Loterij-prijzen verloot

Naast BankGiro Loterij-geldprijzen maakt u ook kans op BankGiro loterij-naturaprijzen (Bankgiro Loterij-productprijzen). Verschillend van droomvakanties tot bijvoorbeeld een scooter. 

Maar ook kleine BankGiro Loterij-naturaprijzen (BankGiro Loterij-productprijzen)) zoals een gewonnen BankGiro Loterij-speelkans, gewonnen BankGiro Loterij-lot en BankGiro Loterij-prijs naar keuze (BankGiro Loterij Keuze-prijzen).

Speciale BankGiro Loterij-acties bij de BankGiro Loterij 

Regelmatig zijn er speciale BankGiro Loterij-acties waarmee u kans maakt op extra BankGiro Loterij-geldprijzen

Als de speciale BankGiro Loterij-acties plaats vinden, plaats gaan vinden en/of bij ons bekend zijn (zullen wij het zo nodig plaatsen op deze website), kan u deze vinden op onze website onder: BankGiro Loterij acties.

Tevens zijn er BankGiro Loterij-acties waarbij als u automatisch gaat meespelen een gratis cadeau of cadeau’s of een bepaald geldbedrag ontvangt en kans maakt op extra BankGiro Loterij-prijzen, dit kunnen zowel extra BankGiro Loterij-geldprijzen zijn als BankGiro Loterij-naturaprijzen (BankGiro Loterij-productprijzen). 

Hiervan zullen wij als de internet-loterij-acties (BankGiro Loterij internet-loterij-acties), plaats gaan vinden, plaats vinden en/of bekend zijn (het zo nodig plaatsen op deze website).

Gratis BankGiro Loterij-spelacties bij de BankGiro Loterij 

Er zijn soms gratis BankGiro Loterij-spelacties, deze gratis BankGiro Loterij-spelacties, kan zowel op het internet zijn als bij bepaalde winkels, winkelketens in het land en producten, met Bankgiro Loterij-naturaprijzen (BankGiro Loterij-productprijzen), maar ook BankGiro Loterij-geldprijzen, zoals: reizen, leuke producten, cadeaubonnen en vele BankGiro Loterij-geldprijzen.

Als de gratis BankGiro Loterij-spelacties op het internet plaats vinden kan u het op onze website zie: gratis BankGiro Loterij spellen vinden.

Uitgekeerd BankGiro Loterij-prijzengeld, statistieken en gegevens 2013 

De BankGiro Loterij had in 2013 (tweeduizend dertien) 124,9 miljoen euro (honderdvierentwintig komma negen miljoen) (€124.900.000) omzet en er deden 567 duizend (vijfhonderdzevenenzestigduizend) (567.000) BankGiro Loterij-deelnemers mee, met 851 duizend (achthonderdeenenvijftigduizend) 851.000 BankGiro Loterij-loten per BankGiro Loterij-trekking.

Er zijn in 2013 (tweeduizend dertien) in totaal 3,4 miljoen (drie-komma-vier miljoen) (3.400.000) BankGiro Loterij-prijzen verloot, aan 35,6 miljoen euro (vijfendertig-komma-zes miljoen) (35.600.000) BankGiro Loterij-prijzengeld, met 2,5 miljoen (tweeënhalf miljoen) (2.500.000) BankGiro loterij-prijswinnaars.

BankGiro Loterij-winkans, BankGiro Loterij-uitkeringspercentage en kansspelbelasting 

De loterij de BankGiro Loterij heeft een Bankgiro Loterij-winkans van 1 op 3 (één op drie) en een Bankgiro Loterij-uitkeringspercentage rond de 30% (dertig procent) bruto BankGiro Loterij-prijzengeld.

Over alle gewonnen BankGiro Loterij-geldprijzen boven de 454 euro (vierhonderdvierenvijftig euro) (€454,00) dient u 29% (negenentwintig procent) kansspelbelasting te betalen, lees de voorwaarde. 

Wat bepaald bij de BankGiro Loterij dat u een BankGiro Loterij-prijs gewonnen heeft, wint?

De BankGiro Loterij-toevalsgenerator  (BankGiro Loterij-computersoftware) bepaald of u BankGiro Loterij-prijs heeft. 

Hoeveel BankGiro Loterij-trekkingen zijn er en wanneer is de BankGiro Loterij-trekking?

Er zijn 15 (vijftien) BankGiro Loterij-trekkingen per jaar waarvan 12 (twaalf) reguliere BankGiro Loterij-trekkingen en 3 (drie) extra BankGiro Loterij-trekkingen.

De 13e (dertiende) BankGiro Loterij-trekking vind plaats in mei en de 14e (veertiende) BankGiro Loterij-trekking in september en de 15e (vijftiende) BankGiro Loterij-trekking de Bank Giro loterij-surprisetrekking in november, met een ander BankGiro Loterij-prijzenpakket.

Vanaf welk bedrag per BankGiro Loterij-lot speelt u al mee?

U speelt al mee vanaf 11,50 euro (elf euro vijftig) (€11,50) per BankGiro Loterij-lot per BankGiro Loterij-trekking, zonder BankGiro Loterij HoofdprijsVerdubbelaar.

De ambassadeurs van de BankGiro Loterij

De ambassadeurs van de BankGiro Loterij zijn:

  • Ilse DeLange.
  • Harmen Siezen.
  • Albert Verlinde.
  • Henk van Os.

Speel vanaf het begin van het jaar met een BankGiro Loterij-lot of BankGiro Loterij-loten mee, hoe meer BankGiro Loterij Kluismunten u spaart,  hoe hoger uiteindelijk de gewonnen BankGiro Loterij Prijs bij de BankGiro Loterij-prijs BankGiro Loterij Kluiskraker zal zijn!

Leuk om te vermelden is dat de meest bijzondere gewonnen BankGiro Loterij-prijs bij de BankGiro Loterij, een diamant is t.w.v 40 duizend euro (veertigduizend euro) (40.000) , gewonnen door een BankGiro Loterij-deelnemer bij de Bijenkorf. Wie weet maakt u in de toekomst ook wel kans op een bijzondere BankGiro loterij-prijs, wie weet.

Denk eraan als u met de BankGiro Loterij mee gaat spelen, u steunt goede doelen (benificiënten) op gebied van Nederlands cultuur en cultureel erfgoed. Ook musea, cultureel erfgoed bij u in de buurt. 

[adrotate banner=”12″]

Scroll to Top