Lucky Day

Koop nu een lot voor de Lucky day Lotto>>>

Over Lucky Day

Wat is de loterij Lucky Day?

De loterij Lucky Day is de Nederlandse versie van het loterij-spel Keno. De loterij Lucky Day is een loterij-spel waar u als Lucky Day-deelnemer zelf de Lucky Day-nummer mag bepalen. De loterij Lucky Day staat bekend om dat je zelf je inleg en maximaal te winnen Lucky Day-prijs kan bepalen. Maar ook om de vele nummers (Lucky Day-nummers) waaruit u kan kiezen 1 tm 80 (een tot tachtig)… Verder staat het bekend om dat u zelf mag bepalen met hoeveel nummers (Lucky Day-nummers) u meespeelt. Maar ook dat u kan kiezen om uw maximaal te winnen loterij-prijs (Lucky Day-prijs) te verdubbelen met een fractie 10x (tien keer), met het Lucky Day-spel Lucky Day Bonusspel te vermenigvuldigen. Het wordt in Nederland gespeeld sinds 14 april (veertien april) 1993 (negentiendrieennegentig). Het steunt voornamelijk de Nederlandse sport en nog 18 (achttien) goede doelen (benificiënten) organisaties (goededoelenorganisaties).

Door wie wordt Lucky Day georganiseerd? 

De organisatie van de loterij Lucky Day ligt in handen van Stichting de Nationale Sporttotalisator (SNS) alias De Lotto deze stichting is opgericht in 1960 (negentienzestig) / 1961 (negentieneenenzestig), deze stichting organisatie organiseert ook de loterijen en kansspelen: Lotto, Eurojackpot (loterij waarbij meerdere landen aan mee doen), Toto (wedden op de sport) en Krasloten (kan u bij verschillende winkels in Nederland verkrijgen) ook wel bekend als de instant-loterijen (de Kraslot-deelnemer ziet namelijk gelijk of die een Kraslot-prijs heeft). 

Algemene informatie over het (kansspel) “Keno”, Lucky Day

Hoe werkt het loterij-spel bij (kansspel) Keno? Speluitleg. 

Keno is een trekkingsspel (kansspel), je kan het een loterij-spel noemen, omdat je met een loterij-lot (Keno-lot) meespeelt er worden uit totaal 70 (zeventig) of 80 (tachtig) Lucky Day-nummers, er 20 (twintig) Lucky Day-nummers getrokken. De Keno-speler kiest vooraf aan de Keno-trekking 2 (twee) tot 10 (tien) Lucky Day-getallen waarvan hij hoopt dat het in de Keno-trekking getrokken zal worden. De winst hangt af van het aantal voorspelde Lucky Day-getallen van uw Keno-lotnummer aantal deelnemende  Lucky Day-getallen van uw Keno-lotnummer dus en het aantal juiste Lucky Day-getallen van uw Keno-lotnummer, de eventuele winst staat vooraf vast. Meestal wint u dan een x keer uw inleg. Bij Amerikaanse casino’s is het soms mogelijk 15 (vijftien) tot 20 (twintig) getallen te voorspelen, de kans dat je dat juist voorspeld is zeer klein en eigenlijk nietig te verklaren.

Hoe werkt het loterij-spel bij Lucky Day in Nederland? Speluitleg. 

Bij de Nederlandse variant van “Keno“, genaamd de loterij Lucky Day, wordt er met 80 (tachtig) Lucky Day-getallen gespeeld, de minimum inzet is 1,50 euro (een euro vijftig) (€1,50). Tevens kunt u meespelen met het Lucky Day-spel Lucky Day Bonusspel, waarmee u tot 10x (tien keer) uw gewonnen Lucky Day-prijs kan vermenigvuldigen. Tevens kan u bij het Keno-spel genaamd Lucky Day in Nederland naast Lucky Day-geldprijzen ook een gewonnen Lucky Day-speelkans, “gratis loterij-lot” (gratis Lucky Day-lot), Lucky Day-speltegoed winnen. 

Lucky Day-winkans, Lucky Day-uitkeringspercentage en de kansspelbelasting Lucky Day

De Lucky Day-winkans bij de loterij Lucky Day is afhankelijk met hoeveel getallen u meespeelt, van 1 op 2,3 (één op 2 komma drie) tot 1 op 9.8 (één op negen komma acht). De Lucky Day-uitkeringspercentage is rond de 50% (vijftig procent) bruto (kansspelbelasting betaald). Over alle gewonnen Lucky Day-geldprijzen boven de 454 euro (vierhonderdvierenvijftig euro) (€454,00) dient u 29% (negenentwintig procent) kansspelbelasting te betalen, lees de voorwaarde.

Wat bepaald dat u een Lucky Day-prijs gewonnen heeft wint?

De Lucky Day-trekkingsmachine bepaalt of u een Lucky Day-prijs heeft.

Speciale Lucky Day-acties 

Er zijn regelmatig speciale Lucky Day acties waarbij u bij de Lucky Day-trekkingen, mooie Lucky Day-naturaprijzen (Lucky Day-productprijzen) kan winnen, zoals horloges en scooters. Tevens zijn er Lucky Day-acties waarbij als u automatisch gaat meespelen korting ontvangt.

Wanneer is de Lucky Day-trekking?

Elke dag is er een Lucky Day-trekking, behalve op de zon- en feestdagen.

Lucky Day goedkoopste loterij loterij-spel?

Lucky Day is doorgaans samen met de loterijen, Lotto en Eurojackpot 1 (één) van de goedkoopste loterij-spelen (loterijen) van Nederland, u speelt al mee vanaf 1,50 euro (een euro vijftig) (€1,50) per Lucky Day-lot per Lucky Day-trekking.

Wie is het boegbeeld van Lucky Day?

Het boegbeeld van Lucky Day

Het boegbeeld van Lucky Day is Quintis Ristie.

Denk eraan als u met de loterij Lucky Day mee gaat spelen, u steunt voor het grootste gedeelte het NOX*NSF zo steunt u o.a. de sporters van de Olympische spelen, zo kan u blijven genieten van deze spelen, maar ook nog eens 18 (achttien) andere goede doelen (benificiënten) organisaties (goededoelenorganisaties).

Scroll to Top