Prijzen BankGiro Loterij

Bankgiro Loterij-prijzen van de BankGiro Loterij

Een aantal BankGiro Loterij-prijzen zullen wij hier bespreken:

De BankGiro Loterij-prijs de BankGiro Loterij Kluiskraker

De hoogste te winnen BankGiro Loterij-prijs is de BankGiro Loterij Kluiskraker, die bestaat uit enkele miljoenen euro’s. Deze valt altijd op 5 (vijf) cijfers van een Iban-banknummer BankGiro Loterij-lotnummer. 

De Kluismunten. Wat bepaald bij de BankGiro-prijs de BankGiro Loterij Kluiskraker welk aandeel je in de BankGiro Loterij-prijs wint?

De hoogte van de BankGiro Loterij-prijs uit de BankGiro Loterij Kluiskraker, is afhankelijk van het aantal BankGiro Loterij Kluismunten

Bij ieder Bankgiro Loterij-lot en iedere BankGiro Loterij-trekking in het jaar dat u speelt spaart u deze munten.

Er zijn 14 (veertien) BankGiro Loterij-trekkingen per jaar waar u deze munten, punten spaart, elke BankGiro Loterij-trekking krijgt u per BankGiro Loterij-lot 1 (één) BankGiro Loterij Kluismunt, hoe meer punten u spaart hoe hoger uw aandeel in de BankGiro Loterij Kluiskraker die in het jaar uitgekeerd worden.

Elk jaar begint u opnieuw met sparen van deze punten. Iemand die bijvoorbeeld in de 14e (veertiende) BankGiro Loterij-trekking met 1 (één) BankGiro Loterij-lot meespeelt, 14 (veertien) BankGiro Loterij Kluismunten heeft gespaard wint evenveel als iemand die op het idee komt in de maand met 14 (veertien) BankGiro Loterij-loten mee te spelen.

BankGiro Loterij-TV-show of andere programma te maken met de BankGiro Loterij

Men kan als gewonnen loterij-prijs ook het bijwonen van een opname van een BankGiro Loterij-TV-show of een ander TV-programma behoren, zoals tot heden de BankGiro loterij-TV-show BankGiro Loterij-spel BankGiro Loterij-spel-show BankGiro Loterij Kluizenspel

Elke genodigde bij een televisieprogramma maakt kans op extra BankGiro Loterij-geldprijzen, BankGiro Loterij-prijzen in natura BankGiro Loterij-productprijzen of om als kandidaat in het TV-programma mee te spelen en daar Bankgiro Loterij-geldprijzen en/of BankGiro Loterij-prijzen in natura (BankGiro Loterij-productprijzen) te winnen. 

Ook het publiek krijgt de mogelijkheid om met een mooi geldbedrag naar huis te gaan.

Bij het BankGiro Loterij-TV-show BankGiro Loterij Kluizenspel neemt speelt 1 (één) kandidaat in 6 (zes) speelrondes en kans op de enorme de BankGiro Loterij-prijs de BankGiro Loterij Kluizenspel Hoofdprijs van 500 duizend euro (vijfhonderdduizend euro) (€500.000).

In de studio staan er 7 (zeven) kluizen, in 1 (één) van die kluizen zit het bedrag van 500 duizend euro (vijfhonderdduizend euro) (€500.000), in de andere kluizen zit niks. De kandidaat speelt 6 (zes) speelrondes achter elkaar, hierbij wordt beroep gedaan op zijn of haar algemene kennis, maar ook op de mensenkennis. Voor elk spel kiest de kandidaat zijn of haar tegenspeler, uit intuïtie, informatie en de eerste indruk, maakt zij of hij keuze uit 3 (drie) publieksspelers.

Bij elke speelronde die de kandidaat wint, speelt hij of zij 1 (één) lege kluis weg en zo komt hij of zij steeds dichter bij het megabedrag van 500 duizend euro (vijfhonderdduizend euro) (€500.000).

Als het BankGiro Loterij-TV-show er bijna opzit en aan het einde aanloopt kiest de kandidaat 1 (één) van de overgebleven kluizen. Hoe minder kluizen er zijn hoe groter de kans dat de kandidaat ook daadwerkelijk 500 duizend euro (vijfhonderdduizend euro) (€500.000) wint en met de juiste kluis en dus ook dit geldbedrag naar huis gaat. 

Thuiswinnaar worden bij het BankGiro Loterij-TV-show BankGiro Loterij Kluizenspel

Tevens maakt u kans bij het BankGiro Loterij-TV-show (BankGiro Loterij-spel) (BankGiro Loterij-TV-show) BankGiro Loterij-Kluizenspel-thuiswinnaar te worden.

Het bedrag dat de studiokandidaat wint (die maximaal 500 duizend euro (vijfhonderdduizend euro) (€500.000) kan winnen), wordt vermenigvuldigt met het aantal kluizen wat men heeft opengemaakt en dan verdeeld onder de BankGiro Loterij-deelnemers, die meespelen met de 5 (vijf) cijferige winnende BankGiro Loterij-lotnummers.

Er wordt tot maximaal 2,5 miljoen euro (twee-en-een-half-miljoen euro) (€2.500.000) verdeeld onder de BankGiro Loterij-Kluizenspel-thuiswinnaars, de verdeling van het bedrag gaat evenredig per BankGiro Loterij-lot.

U maakt tijdens het uitzendseizoen elke week kans op de BankGiro Loterij-geldprijzen van het BankGiro Loterij-Tv-spel BankGiro Loterij Kluizenspel.

Het BankGiro Loterij-TV-spel BankGiro Loterij Kluizenspel wordt niet het gehele jaar georganiseerd.

Scroll to Top