Over de site Loterijloten.nl

KroontjeOver loterijloten.nl

Loterijloten.nl is de vergelijkingssite van loterij-loten en loterijen in Nederland.

Objectief, overzichtelijk en vertrouwelijk.

Misschien ging u weleens langs de sigarenboer even een Staatslot (Staatsloterij-lot) of Staatsloten (Staatsloterij-loten), een Miljoenenspel-lot of Miljoenenspel-loten, een Lotto-lot of Lotto-loten, een Eurojackpot-lot of Eurojackpot-loten of een Lucky Day-lot of Lucky Day-loten kopen. Echter is het veel gemakkelijker om online een loterij-lot of loterij-loten te kopen of een loterij-abonnement of loterij-abonnementen te nemen.

Speel mee met uw favoriete loterij. Meespelen aan loterijen is gemakkelijk en eenvoudig. Online een loterij-lot of loterij-loten kopen of een loterij-abonnement of loterij-abonnementen nemen van uw favoriete loterij kent vele voordelen.

U raakt nooit uw loterij-lot of loterij-loten kwijt en dus ook niet uw loterij-prijs of loterij-prijzen. U hoeft niet langs een sigarenboer om een loterij-lot of loterij-loten te kopen, uw loterij-prijs of loterij-prijzen te innen of na te gaan of u een loterij-prijs of loterij-prijzen gewonnen hebt. Het bespaart u tijd en energie. Is wel zo veilig u raakt nooit uw loterij-lot of loterij-loten kwijt. Het geeft u gemak en veiligheid. Het makkelijkste is nog een loterij-abonnement of loterij-abonnementen te nemen, zo mist u nooit de loterij-trekking.

Loterijen vergelijken en een lot of loterij-loten bestellen, is gemakkelijker dan ooit, bestel nu op loterijloten.nl

Van de loterijen zoals de Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en de VriendenLoterij, zou u wellicht mee willen spelen, ontvangt u reclame om mee te doen, maar is de drempel net iets te hoog om mee te doen. Veel gemakkelijker is om op deze website de Goede Doelen Loterijen te vergelijken en mee te doen. Makkelijk en snel.

Bij de loterij Eurojackpot kan u alleen een losse loterij-lot of loterij-loten kopen, maar bij de loterijen de Staatsloterij, het MiljoenenspelLotto en Lucky Day heeft u de keuze om een losse loterij-lot of loterij-loten te kopen en/of een loterij-abonnement of loterij-abonnementen te nemen.

Bij sommige loterijen zoals de Nationale Postcode LoterijBankGiro Loterij en bij de VriendenLoterij kan u alleen d.m.v. een loterij-abonnement of loterij-abonnementen meespelen. De loterij de Nationale Postcode Loterij heeft periodes dat u ook een losse loterij-lot of loterij-loten kan kopen.

Een loterij-abonnement op een loterij nemen is eenvoudig, zonder verdere verplichting per direct op te zeggen. U zit nergens aan vast. Opzegging is gelijk van kracht. Bezoek de website van de loterij-aanbieder en vraag of lees de voorwaarden, soms betaald u voor een loterij-trekking vooruit, is er een bepaalde verwerkingstermijn van uw opzegging, waardoor u bijvoorbeeld nog een maand na opzegging meespeelt.


Waar komt informatie vandaan en waar is het op gebaseerd?

Alle informatie over op deze website genoemde loterijen o.a. loterij-winkansen en loterij-uitkeringspercentages komen van de websites van de betreffende loterijen en onafhankelijke bronnen. De loterij-winkansen en loterij-uitkeringspercentages zijn gebaseerd op per loterij-lot per loterij-trekking, gemiddeld over het gehele jaar. (Bij de loterij de Lotto kan het gebeuren dat de loterij-jackpot (Lotto-jackpot) in het betreffende jaar niet valt, dit kan ook de loterij-uitkeringspercentage (Lotto-uitkeringspercentage) van het jaar beïnvloeden).

Sommige loterijen hebben speciale loterij-trekkingen of loterij-trekkingen met een ander loterij-prijzenpakket, waarbij in de betreffende loterij-trekking (indien) de loterij-winkans en loterij-uitkeringspercentage kan afwijken van het jaargemiddelde, zoals bij de loterijen de Staatsloterij, Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en bij de VriendenLoterij. Bij de loterij de BankGiro Loterij wordt de 15e (vijftiende) loterij-trekking (BankGiro Loterij-trekking) niet bij de loterij-winkans (BankGiro Loterij-winkans) gemiddelde meegenomen.

De loterij-uitkeringspercentages zijn gebaseerd op het totaal bruto te betalen loterij loterij-prijzengeld gemiddeld over het gehele jaar, van de inleg.

Het zijn schattingen, prognoses en feiten. Gebaseerd op rapporten, informatie van de loterijen zelf en bekend gemaakte cijfers. Met gegevens/informatie van de afgelopen jaren. De loterij-uitkeringspercentages (uitgezonderd bij de loterij Eurojackpot hier staat de loterij-uitkeringspercentage (Eurojackpot-uitkeringspercentagevast op 50% (vijftig procent)) en loterij-winkansen (uitgezonderd bij de loterijen de Staatsloterij, Lotto en Lucky Day, hier staat de loterij-winkans bij de Staatsloterij (Staatsloterij-winkans) vast op 1 op 2 (één op twee), bij de loterij de Lotto staat de loterij-winkans (Lotto-winkans) vast op 1 op 5,7 (één op vijf komma zeven) en bij de loterij Lucky Day loterij-winkans (Lucky Day-winkans) vast op 1 op 2,3 (één op twee komma drie) tot 1 op 9,8 (één op negen komma acht)) kunnen per jaar iets afwijken en kunnen regelmatig veranderen.

Afhankelijk betreft de afspraken, de afspraken betreft hoeveel geld er gaat naar goede doelen (benificiënten), welke kosten de betreffende loterij maakt en wat uiteindelijk het loterij-prijzengeld zou zijn. Maar is ook indien van toepassing afhankelijk van hoeveel loterij-loten er verkocht gaan worden zoals bij de loterijen de Staatsloterij, Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en de VriendenLoterij, indien of bij de loterij met loterij-loten gespeeld wordt waar een deel van een loterij-prijs op kan vallen, er daardoor een loterij-lot met de winnende nummers op meer loterij-loten kan gaan vallen, als deze in omloop zijn zijn verkocht, zoals bij de  loterij Staatsloterij en hoe vaak indien de loterij-Jackpot, gewonnen loterij-prijs of een bepaalde te kunnen winnen loterij-prijs wordt uitgekeerd, valt.

Dan wel hoe vaak en of er met het Lucky Day Bonusspel (Lucky Day), Postcode Loterij StraatsprijsVerdubbelaar (Nationale Postcode Loterij), BankGiro Loterij HoofdprijsVerdubbelaar (BankGiro Loterij) en de VriendenLoterij Jackpotbonus (VriendenLoterij) gespeeld wordt.

Of er een speeltegoed gewonnen wordt, zoals een gratis loterij-lot, bij de loterijen de Lotto, Lucky Day, Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij.

Maar ook de loterij-speelwijze niet alle loterij-prijzen bij alle loterijen vallen gegarandeerd zoals bij de loterij Vriendenloterij de loterij-geldprijzen (VriendenLoterij-geldprijzen) of mogelijk bij sommige loterij-trekkingen (Staatsloterij-trekkingen) in de Staatsloterij, zoals in het verleden bij de loterij-trekking (Staatsloterij-trekking) de Oudejaarsloterij waar als de loterij-hoofdprijs (Staatsloterij-hoofdprijs) viel op een half loterij-lot (Staatslot) het in 15 (vijftien) loterij-geldprijzen (Staatsloterij-geldprijzen) van 1 miljoen euro (een miljoen euro) (€1.000.000) werd verdeeld, viel het dan op een of halve loterij-loten (Staatsloten) dan wordt er niet verder getrokken.

Niet alle loterijen kunnen weten hoeveel aan loterij-prijzengeld en/of loterij-naturaprijzen (loterij-productprijzengewonnen worden, of een (groot) deel hiervan. (Wij weten echter niet of loterij-naturaprijzen (loterij-productprijzen) (of een deel hiervan) gekocht of gesponsord/geschonken zijn, en zo ja welke zijn gekocht of geschonken/gesponsord door derden (denk hier aan musea kaartjes bij de loterij de BankGiro Loterij of auto’s bij de loterij het Miljoenenspel bijvoorbeeld), maar ook eventuele kortingen op aankoop van loterij-naturaprijzen (loterij-productprijzen) wij kunnen hier geen rekening mee houden, echter alleen met de bekendgemaakte cijfers, bekendgemaakte informatie en gegevens, zover hier over bekend is, is hier in de bekendgemaakte cijfers, informatie en gegevens rekening mee gehouden, zoals bij de Goede Doelen Loterijen de Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij en de BankGiro Loterij.

Niet bij alle loterijen worden de loterij-prijzen geïnd, denk hier onder andere aan de loterijen waar u in de winkel losse loterij-loten van kan kopen. Bij sommige loterijen wordt er het einde van het jaar de laatste paar maanden, rekening gehouden, met het aantal uit te keren loterij-prijzen, op basis van de loterij-prijzen die al gewonnen zijn, zoals bij de loterij de Nationale Postcode Loterij.

Disclaimer-voorwaarde

Ondanks dat de webmaster van de website de grootste zorgvuldigheid heeft betracht en zijn uiterste best doet informatie op deze website zo juist en actueel mogelijk te houden, kan men niet garanderen dat de informatie op deze website juist en/of actueel is.

www.loterijloten.nl heeft geen enkele relatie met de genoemde loterijen, www.loterijloten.nl is niet aansprakelijk voor onjuiste of niet actuele informatie. Twijfelt u erover of informatie wel klopt, ga dan naar de website van de betreffende loterijen, bezoek de website zoek het en/of vraag het aan hen. www.loterijloten.nl is slechts een loterij service, loterij-loten service, loterij-loten-vergelijker, loterij-vergelijker en tussenpersoon. Zie onze disclaimer voorwaarde op deze website, bij het gebruik van de betreffende webpagina en alle pagina’s op deze website gaat u akkoord met onze: disclaimer en privacy policy.

Bruto uitkeringspercentage prijzengeld

Wij kunnen u niet per loterij zeggen welk gedeelte van de loterij-uitkeringspercentage van het loterij prijzengeld naar grote en kleine loterij-prijzen gaat, (behalve bij de loterij Eurojackpot hiervan zijn de cijfers bekend), zo ook loterij-prijzen boven de 454 euro (vierhonderdvierenvijftig euro) (€454,00) met verschuldigd kansspelbelasting gaat en welke naar kleinere loterij-prijzen onder de 454 euro (vierhonderdvierenvijftig euro) waar geen kansspelbelasting op verschuldigd is (uitgezonderd bij loterij Eurojackpot).

Wilt u dit toch weten? Bezoek dan de website van de betreffende loterij en zoek informatie en/of leg hen de vraag voor. Wij kunnen alleen de loterij-uitkeringspercentage bruto loterij-prijzengeld aan u tonen, waar het totale loterij prijzengeld (inclusief kansspelbelasting) die de loterij uit de pot uitkeert op gebaseerd is.

Over de loterij grootst te winnen loterijprijzen, hoofdprijzen en jackpots

De op deze website genoemde loterij-jackpotsloterij-hoofdprijsgrootste loterij prijs van de betreffende loterij, zijn de groots te winnen loterij-prijzen voor de aankomende loterij-trekking.

De hoogte van de te winnen loterij-jackpot (Eurojackpot-jackpot) van de loterij Eurojackpot, is een verwachte jackpot stand en afhankelijk van het te aantal verkochte loterij-loten, vooraf aan de loterij-trekking en kan dus hoger of lager uitvallen. De loterij-jackpots van de loterijen de LottoEurojackpot en de loterij-prijs (BankGiro Loterij-prijs) de BankGiro Loterij Hoofdprijs van de loterij de BankGiro Loterij (indien in de loterij-trekking van toepassing) en de te winnen loterij-prijs (VriendenLoterij-prijs) de VriendenLoterij Hoofdprijs van de loterij de VriendenLoterij, worden gedeeld als er meer loterij-prijswinnaars zijn, met het te spelen loterijlotnummer.

Welke loterij-prijzen van deze loterijen nog meer verdeeld worden kan u vinden op de website van de betreffende loterij, tevens vind u daar meer over de loterij-speelwijze, loterij-spelregels en loterij-prijzenpot, maar is ook te vinden op onze website onder de betreffende loterij-koppen. 

Bij de loterij de Staatsloterij wint u met een heel loterij-lot (Staatslot) de gehele loterij-hoofdprijs (Staatsloterij-hoofdprijs) en loterij-jackpot (Staatsloterij-jackpot) als die valt op uw loterij-lotnummer (Staatsloterij-lotnummer), bij 1/5 (één vijfde) loterij-lot (Staatslot) krijgt u slechts 20% (twintig procent), 1/5 deel (één vijfde) van de loterij-prijs (Staatsloterij-prijs). De loterij-prijs (Staatsloterij-prijs) kan dan op vijf 1/5 (één vijfde) loterij-loten (Staatsloten) vallen.

Als de loterij-jackpot (Staatsloterij-jackpot) bijvoorbeeld op 1 (één) 1/5 (één vijfde) loterij-lot (Staatslot) valt dan gaat de rest van de loterij-jackpot-pot (Staatsloterij-jackpot-pot) naar de volgende maandelijkse loterij-trekking (Staatsloterij-trekkingen) met een loterij-jackpot (Staatsloterij-jackpot).

Bij de extra (speciale) feestelijke loterij-trekkingen (Staatsloterij-trekkingen): de Oranjetrekking, Gelukstrekking en Oudejaarstrekking van de loterij de Staatsloterij kan u naast hele loterij-loten (Staatsloten) ook 1/2 (halve) loterij-loten (Staatsloten) kopen, u krijgt dan slechts 1/2 (halve) deel van de loterij-prijs (Staatsloterij-prijs). De loterij-prijs (Staatsloterij-prijs) kan dan op 1 (twee) 1/2 (halve) loterij-loten (Staatsloten) vallen. 1/5 (één vijfde) loterij-loten (Staatsloten) zijn dan niet te verkrijgen.

Bij loterij-jackpots (Staatsloterij-jackpots) geldt er zijn 12 (twaalf) loterij-trekkingen (Staatsloterij-trekkingen) de maandelijkse loterij-trekkingen (Staatsloterij-trekkingen) per jaar waar de loterij-jackpot (Staatsloterij-jackpot) kan vallen bij de loterij de Staatsloterij, bij de 12 (twaalf) reguliere loterij-trekkingen (Staatsloterij-trekkingen), daarbij geldt als de loterij-jackpot (Staatsloterij-jackpot) valt, de volgende loterij-jackpot (Staatsloterij-jackpot) afhankelijk is van de gewonnen loterij-jackpot-prijzen (Staatsloterij-jackpot-prijzen), valt de loterij-jackpot (Staatsloterij-jackpot) op 1 (één) 1/2 (half) loterij-lot (Staatslot) dan gaat de helft (50% (vijftig procent) van de loterij-jackpot (Staatsloterij-jackpot) naar de volgende loterij-trekking (Staatsloterij-trekking).

De loterij-hoofdprijzen (Staatsloterij-hoofdprijzen) van de loterij-trekkingen (Staatsloterij-trekkingen) bij de extra (speciale) loterij-trekkingen (Staatsloterij-trekkingen): de Koningstrekking, Oranjetrekking, Gelukstrekking en Oudejaarstrekking vallen gegarandeerd op de verkochte loterij-loten (Staatsloten). Dit wil niet zeggen dat het totaal te winnen loterij-prijzengeld (Staatsloterij-prijzengeld) van de te winnen loterij-hoofdprijs (Staatsloterij-hoofdprijs) of -hoofdprijzen (Staatsloterij-hoofdprijzen) ook wordt uitgekeerd. Ze gaan er gegarandeerd als loterij-prijs (Staatsloterij-prijs) (loterij-prijzenpakket (Staatsloterij-prijzenpakket)) uit, als dit is aangegeven.

Als bij de loterij-trekking (Staatsloterij-trekking) de Oudejaarstrekking bijvoorbeeld, 30 miljoen euro (dertig miljoen euro) (€30.000.000) te winnen valt als loterij-hoofdprijs (Staatsloterij-hoofdprijs) en het valt op 1 (één) 1/2 (half) loterij-lot (Staatslot) dan wordt de rest verdeelt in loterij-prijzen (Staatsloterij-prijzen) van 15x (vijftien keer) 1 (één miljoen) (€1.000.000) valt dit op 1 (één) of meer 1/2 (halve) loterij-loten (Staatslot), dan wordt niet verder verloot bij de betreffende reeks of gaat het naar de loterij-jackpot (Staatsloterij-jackpot) van de volgende loterijtrekking (Staatsloterij-trekking), vraag naar de voorwaarde bij de betreffende loterij en loterij-trekking (Staatsloterij-trekking), of zie de voorwaarde op de website. Dit kan per loterij-trekking (Staatsloterij-trekking) in het jaar verschillen.

Bij de loterij het Miljoenenspel krijgt u als de loterij-hoofdprijs (Miljoenenspel-hoofdprijs) of hoogste loterij-prijs (Miljoenenspel-prijs) valt als gehele loterij-prijs (Miljoenenspel-prijs), er worden geen loterij-prijzen (Miljoenenspel-prijzen) gedeeld met meerdere loterij-prijswinnaars (Miljoenenspel-prijswinnaars).

Bij de loterij Lucky Day, wint u de gehele loterij-prijs (Lucky Day-prijs) u deelt uw gewonnen loterij-prijs (Lucky Day-prijs), niet met meerdere loterij-prijswinnaars (Lucky Day-prijswinnaars).

Hoeveel is de kans dat ik de hoogst te winnen prijzen, bij de loterijen win?

De kans op een de hoogst te winnen loterij-prijzen bij de verschillende loterijen, kunnen wij niet van alle loterijen zeggen, uitzondering hierop zijn de loterij-winkansen van de loterijen: de LottoEurojackpot en Lucky Day.

Bij de loterij de Lotto is de loterij-winkans (Lotto-winkans) op de loterij-jackpot (Lotto-jackpot) ongeveer 1 op de 41,5 miljoen (één op eenenveertig-en-een-half miljoen) ( 1 op 41.500.000) per loterij-lot (Lotto-lot) per loterij-trekking (Lotto-trekking), (inclusief en rekeninghoudend gewonnen speltegoed), zonder speltegoed is de loterij-winkans (Lotto-winkans) ongeveer 1 op 49 miljoen (één op negenenveertig miljoen) ( 1 op 49.000.000), bij de loterij de Eurojackpot is de loterij-winkans (Eurojackpot-winkans) ongeveer 1 op 59,3 miljoen (één op negenenvijftig-komma-drie miljoen) (59.300.000), overige loterij-winkansen op de loterij-jackpot kan u vinden op de website van de loterij-aanbieder, van de loterij Lucky Day hebben wij het niet kunnen vinden, bezoek de website of leg het aan hen voor.

Bij de overige loterijen is dit afhankelijk van het aantal mee te spelen loterij-loten en loterij-deelnemers, of de te winnen loterij-prijs gedeeld moet worden over meerdere loterij-prijswinnaars, met het te spelen loterij-lotnummer, of er een speltegoed gewonnen wordt, zoals een gratis loterij-lot bij de loterijen: de Lotto, Lucky Day, BankGiro Loterij en de VriendenLoterij, indien of bij de loterij met loterij-loten gespeeld wordt waar een deel van een loterij-prijs op kan vallen, er daardoor een loterij-lot met de winnende loterij-nummers op meer loterij-loten kan gaan vallen, als deze in omloop zijn, zijn verkocht, bij de loterij de Staatsloterij.

Bij de loterijen is bekend wat de loterij-winkans was in bijvoorbeeld een jaar waar de loterij-trekkingen plaats vonden. Voor meer informatie over de kansen op een de hoogst te winnen loterij-prijzen van de betreffende loterij, vraag het hen of lees het op hun website. Dit geldt ook indien voor alle andere loterij-prijzen uit het loterij-prijzenpakket van de betreffende loterij.

De Goede Doelen Loterijen van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V.de loterijen de Postcode loterij, BankGiro Loterij en de VriendenLoterij zijn verplicht 50% (vijftig procent) van de inkomsten af te dragen aan goede doelen (beneficiënten). Omdat dit de hoogste percentage is van alle Nederlandse Loterijen, mogen ze zich profileren als “Goede Doelen Loterijen”.

De Stichting de Nationale Sporttotalisator alias de Lotto, waar o.a. de loterij de Lotto onder valt is verplicht 18% (achttien procent)van de inkomsten af te dragen aan goede doelen (beneficiënten) (met name sport).

De Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij alias de Nederlandse Staatsloterij, waar o.a. de loterij de Staatsloterij onder valt is verplicht 15% (vijftien procent) van de inkomsten aan de staatskas (schatkist) af te dragen.

Wij wensen u veel succes met het vergelijken en kiezen van uw loterij, loterij-lot of loterij-loten, bij het kopen van uw geluks-loterij-lot of -loterij-loten en met het winnen van loterij-prijzen!

Team Loterijloten.nl


Bronnen

Voor de maak van deze website gebruiken wij onafhankelijke bronnen, o.a. met onderzoeksresultaten, rapporten, maar ook de websites van de loterijen zelf. Wij proberen deze website zo actueel mogelijk te houden, door ons (zo goed als mogelijk) op de hoogte te laten stellen, bij veranderingen, loterij-acties en veranderende loterij-speelregels en loterij-speelwijze.

Dit o.a. door nieuwsbrieven van de loterijen en onze affiliatie-partners en door de betreffende loterijen en door de betreffende affiliatie bedrijven waar wij bij aangesloten zijn. Daarbij genomen volgen wij het nieuws over de loterijen en loterijspelen, in het algemeen en over de betreffende loterijen, en volgen wij de websites.

Ook proberen wij zo goed als mogelijk nieuwe feiten, onderzoeksresultaten, bekend gemaakte informatie en gegevens van de loterijen zelf, maar ook van onafhankelijke bronnen zo goed mogelijk in de gegevens van deze website te verwerken, zo nodig gegevens zo goed mogelijk actueel en juist te houden.

Alle beschikbare gegevens op deze website zijn gebaseerd op schattingen, feiten en bekend gemaakte gegevens. Naast dat wij ons laten infomeren door onafhankelijke bronnen en de loterijen zelf, informeren wij minimaal 1x (één keer/éénmaal) per jaar (indien nodig en van toepassing) bij de betreffende loterijen zelf (zo ie zo aan het einde van het jaar, begin van het nieuwe jaar, voor de nieuwe loterij-trekkingen), wat o.a. de loterij-winkansen en loterij-uitkeringspercentages zijn tot zover zij hiervan ons kunnen inlichten. Of om ons op te hoogte te laten stellen bij veranderingen, loterij-acties, ander soort loterij-spelen/loterij-trekkingen en veranderende loterij-speelregels en loterij-speelwijze, in het nieuwe jaar of wat al is veranderd of in het nieuwe jaar gaat gebeuren.

Ondanks dat de webmaster van de website de grootste zorgvuldigheid heeft betracht en zijn uiterste best doet informatie op deze website zo juist en actueel mogelijk te houden, kan men niet garanderen dat de informatie op deze website juist en/of actueel is. www.loterijloten.nl heeft geen enkele relatie met de genoemde loterijen, www.loterijloten.nl is niet aansprakelijk voor onjuiste of niet actuele informatie.

Twijfelt u erover of informatie wel klopt, ga dan naar de website van de betreffende loterijen, bezoek de website zoek het en/of vraag het aan hen. www.loterijloten.nl is slechts een loterij service, loterij-loten service, loterijen-vergelijker,  loterij-loten-vergelijker en tussenpersoon.

Door gebruik te maken van onze website, deze en alle op de website beschikbare webpagina’s gaat u akkoord met onze Disclaimer en Privacy policy.

Gebruikte bronnen voor informatie op deze website:

http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/hoe-groter-de-prijs-hoe-kleiner-de-winkans/speel/1/


 
Scroll to Top