Thelotter ervaringen in Nederland

Wil je graag online loten kopen en betalen via ideal? The lotter Nederland biedt deze mogelijkheid. Je kan online je nummers doorgeven, betalen via ideal of creditcard en vervolgens ontvang je digitaal de loten.

Open gratis account TheLotter.com >>>

The lotter review

Lotter.com is een zeer professionele website waar je officiële loterij tickets voor loterijen uit de gehele wereld kunt kopen. Denk aan El Gordo in Spanje, Superstar in Italië, Mega Millions of Powerball in Amerika of Oz lotto in Australië. Zou je geen kaartje willen kopen voor één van deze fantastische loterijen? Nu kan dat!

Hoe werkt thelotter?

In tegenstelling tot het kopen van een lot in de lokale supermarkt of sigarenwinkel, heeft TheLotter.com geen interactie met de klant nadat de klant online heeft gekozen voor de gewenste lotnummers. Als de klant TheLotter.com gebruikt om deel te nemen aan één van de meer dan 50 loterijen op de website komt de klantenservice in actie. Zodra de klant heeft gekozen voor de gewenste lotnummers koopt TheLotter deze tickets voor de klant, scant ze online, blijft op de hoogte van de trekkingsuitslag, en als op één van de tickets een prijs valt stort TheLotter.com de winst automatisch naar hun opgegeven bank account. Na het kiezen van het aantal loten voor de loterijen waaraan ze willen deelnemen, hoeft de klant niets meer te doen. De uitstekende professionals van TheLotter.com doen al het werk!

TheLotter.com biedt loterij fans een aantal goede redenen om gebruik te maken van hun service. Als de professionele en servicegerichte benadering en promoties nog niet overtuigend genoeg voor je zijn, bieden ze nieuwe spelers van Casinogokkastenonline een “koop 1 ticket en krijg 1 ticket gratis” actie aan!

TheLotter.com is een echt internationaal bedrijf. Zij zorgen ervoor dat de diensten zo toegankelijk mogelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen, onder andere door beschikbaar te zijn in acht verschillende talen. Niet alleen de site verschijnt in de voorkeur van de klant, maar een meertalig support team is beschikbaar op een 24/7 basis om klanten te helpen met eventuele problemen die ze hebben. Kortom, iedereen kan gebruik maken van TheLotter.com.

TheLotter.com accepteert de volgende betaalmethoden: Visa, Mastercard, Moneybookers, Neteller, Diners Club, Sofort, GiroPay, Bankoverschrijving, Maestro, JCB, Poli, Nordea, CartaSi, Bleue en meer.

Wie kent deze slogan niet: “Winnen doe je bij de Staatsloterij”. Nou, dat valt tegen. Met slechts eens per maand een trekking en een jackpot die start met 7,5 miljoen, welke niet groter groeit dan zeven trekkingen waarna hij gegarandeerd valt en dus heb je het over een jackpot die niet groter wordt dan iets meer dan 25 miljoen. Behalve de beperkte jackpot, liggen ook de winstkansen beduidend lager dan de meeste andere grote loterijen in andere landen.

Meer kans bij The Lotter

Mijn pa speelde zijn hele leven iedere maand weer mee in de Staatsloterij en de grootste prijs die hij ooit won was een paar tientjes maar meestal won hij niets – een verhaal dat menigeen bekend in de oren zal klinken. Tijd dus om eens op zoek te gaan naar andere mogelijkheden, bijvoorbeeld om mee te doen aan een buitenlandse loterij waarbij je betere kansen hebt om een vette jackpot te winnen of anders een dik bedrag. In Nederland zelf kun je helaas nergens loten kopen voor een buitenlandse loterij, maar via internet is er een prima manier om aan zulke loten te komen: namelijk via theLotter.com.

TheLotter.com is een site waar je een enorm aanbod vindt aan buitenlandse loterijen waar je op de site zelf in een handomdraai zelf loten voor kunt kopen. Wat dacht je van de Amerikaanse Mega Millions waarvan de jackpot nu op 293 miljoen staat? En de Amerikaanse PowerBall loterij die nu 153 miljoen in de pot heeft zitten. Dichter bij huis kan ook. De Italiaanse SuperEnaLotto staat nu op 94,3 miljoen euro en de Spaanse La Primitiva heeft een hoofdprijs van 45 miljoen klaar staan. En zo zijn er nog vele, vele andere internationale loterijen waarvoor je een lot kunt kopen bij TheLotter online. En een los lot heb je al voor een bedrag dat lager is dan een lot in de Staatsloterij!

Bonus bij The Lotter

Bovendien hebben de meeste loterijen die je op de internationaal toegankelijke site van TheLotter kunt vinden, meerdere trekkingen per maand en vaak zelfs per week – soms zelfs wel drie trekkingen per week. Bovendien biedt TheLotter je ook nog eens allerlei mogelijkheden om je winstkansen te vergroten, bijvoorbeeld door extra rijtjes te kopen, of meerdere loten, of door mee te spelen via een groepsspel.

Zo was er een paar maanden terug een Rus die een lot voor de Oostenrijkse Lotto kocht via TheLotter.com en daarmee een prijs van 824.000 euro won. Hij is de laatste in een steeds langer wordende rij wereldburgers die een grote prijs wonnen in een loterij waarvoor ze een lot hadden gekocht via TheLotter.com. Eerder win een Irakees al een Jackpot en ook wonnen meerdere deelnemers uit o.a. Canada en El Salvador al eens een miljoen met een lot dat ze via deze site hadden gekocht. Wie weet ben jij de volgende die een groot bedrag wint via TheLotter!

Scroll to Top