Speelwijze Miljoenenspel

Het Miljoenenspel; Miljoenenspel-speelwijze, Miljoenenspel-spelregels en het Miljoenenspel-prijzenpakket

Hoe werkt het loterij-spel bij het Miljoenenspel? Speluitleg. 

Een Miljoenenspel-lot bestaat uit 5 (vijf) cijfers en 1 (één) letter, bij de Miljoenenspel-trekking kiest u uw letter, trekt de Miljoenenspel-toevalsgenerator Miljoenenspel-trekkingsmachine) alle 5 (vijf) de cijfers en letter goed en op de juiste plek dan wint u de Miljoenenspel-hoofdprijzen van 100 duizend euro (honderdduizend euro) (€100.000), 10 duizend euro (tienduizend euro) (€10.000) of  5 duizend euro (vijfduizend euro) (€5000). Er zijn 3 (drie) reeksen, met iedere reeks 12 (twaalf) Miljoenenspel-prijscategorieën, Miljoenenspel-prijzen staan van te voren vast.

Per Miljoenenspel-trekking worden er 3 (drie) Miljoenenspel-lotnummers met letter en daarbij 3 (drie) Miljoenenletters getrokken.

Is de extra getrokken Miljoenenletter hetzelfde als de letter van het winnende Miljoenenspel-lotnummer dan wordt de Miljoenenspel-hoofdprijs verhoogd, naar 1 miljoen euro (een miljoen euro) (€1.000.000), dan wint u 1 miljoen euro (een miljoen euro) (€1.000.000).

De Miljoenenspel-prijzen van 3x (drie keer) kans op 1 miljoen euro (een miljoen euro) (€1.000.000), vallen niet gegarandeerd. Overige Miljoenenspel-prijzen vallen gegarandeerd en worden onder de verkochte Miljoenenspel-loten verloot.

Over de Miljoenenspel-trekkingsuitslagen van het Miljoenenspel

Wanneer vind de Miljoenenspel-trekking plaatst?

Elke zaterdag is er een Miljoenenspel-trekking.

Is de Miljoenenspel-trekkingsuitslag op zelfde dag bekend?

De Miljoenenspel-trekkingsuitslagen zijn op dezelfde dag van Miljoenenspel-trekking bekend. 

Hoe laat en waar wordt de Miljoenenspel-trekkingsuitslag bekend gemaakt en waar kan ik deze vinden?

De Miljoenenspel-trekkingsuitslagen worden om 21:30 uur (half tien ’s avonds) op het internet (op de website van de loterij het Miljoenenspel) bekend gemaakt en natuurlijk bij de verkooppunten.

Scroll to Top