Miljoenenspel

Over het Miljoenenspel

Wat is de loterij het Miljoenenspel?

De loterij het Miljoenenspel is een wekelijkse georganiseerde loterij van de Nederlandse Staatsloterij, het is een vrij nieuw loterij-spel.

Wekelijks maakt u kans op Miljoenenspel-geldprijzen van 100 duizend euro (honderdduizend euro) (€100.000), 10 duizend euro (tienduizend euro) (€10.000) en 5 duizend euro (vijfduizend euro) (€5.000), verder zijn er Miljoenenspel-geldprijzen van 2 (twee) euro (€2,00) tot 450 euro (vierhonderdvijftig euro) (€450), deze Miljoenenspel-prijzen vallen gegarandeerd, maar ook kans op 3 keer 1 miljoen euro (één miljoen euro) (€1.000.000) .

Het bijzondere bij deze loterij is dat u kans maakt op 3 (drie) Miljoenenspel-prijsreeksen, met 3 (drie) soorten Miljoenenspel-hoofdprijzen en kans maakt op 3 (drie) keer 1 miljoen (één miljoen euro) (€1.000.000). De meeste kans op 1 miljoen euro (een miljoen euro) (€1.000.000) van alle Nederlandse loterijen!

Bij het Miljoenenspel speelt u mee met cijfers en 1 (één) letter.

De loterij het Miljoenenspel is de jongste loterij van alle Nederlandse loterijen en begonnen op 3 maart (drie maart) 2012 (tweeduizend twaalf), toen was de eerste Miljoenenspel-trekking.

Door wie wordt het Miljoenenspel georganiseerd?

De loterij het Miljoenenspel wordt georganiseerd door de Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij (SENS) alias de Nederlandse Staatsloterij (de organisatie die ook de loterij de Staatsloterij organiseert) opgericht in 1992 (negentientweeënnegentig). 

Algemene informatie over de loterij het Miljoenenspel

Miljoenenspel-winkans, Miljoenenspel-uitkeringspercentage en kansspelbelasting 

De Miljoenenspel-winkans bij de loterij het Miljoenenspel is 1 op 8 (één op acht).

Het Miljoenenspel is een loterij-spel van de Nederlandse Staatsloterij en heeft dus ook de hoogste loterij-uitkeringspercentage van Nederland rond de 70% (zeventig procent) bruto loterij-prijzengeld (Miljoenenspel-prijzengeld). Minimaal 60% (zestig procent) kansspelbelasting betaald. Gewonnen loterij-geldprijzen (Miljoenenspel-geldprijzen) zijn belastingvrij, gaat geen extra kansspelbelasting nog vanaf, gewonnen Miljoenenspel-geldprijzen zijn netto, lees de voorwaarde.

Wat bepaald dat u een Miljoenenspel-prijs gewonnen heeft, wint?

De Miljoenenspel-toevalsgenerator Miljoenenspel-trekkingsmachine bepaald of u Miljoenenspel-prijs heeft. 

Alle gewonnen Miljoenenspel-geldprijzen vallen gegarandeerd, op de verkochte Miljoenenspel-loten.

Speciale Miljoenenspel-acties bij de het Miljoenenspel 

Er zijn regelmatig speciale Miljoenenspel acties, waarbij u bij de Miljoenenspel-trekkingen, mooie Miljoenenspel-naturaprijzen (Miljoenenspel-productprijzen) kan winnen, zoals het winnen van een auto of fiets. 

Tevens zijn er Miljoenenspel-acties waarbij als u automatisch gaat meespelen gratis meerdere Miljoenenspel-loten ontvangt.  

Hoeveel Miljoenenspel-trekkingen zijn er per jaar en wanneer is de Miljoenenspel-trekking?

Er zijn 52 (tweeënvijftig) Miljoenenspel-trekkingen per jaar. Iedere zaterdag is er een Miljoenenspel-trekking. 

Wat kost een Miljoenenspel-lot?

U speelt mee voor 5 (vijf) euro per Miljoenenspel-lot.

Denk eraan als u met de loterij het Miljoenenspel mee gaat spelen, alle gewonnen Miljoenenspel-prijzen zijn belastingvrij, “Wat u ziet is wat u wint”!

 

Scroll to Top